ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Αχαΐα: Κοντά στα 150 τα κενά των αστυνομικών στην τοπική ΕΛ.ΑΣ.

Facebook
Twitter

«Ελλάδα δε είναι μόνο η Αθήνα τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, Χάρης Τσίτσικας  αναφερόμενος στην ενίσχυση με μόλις έναν αστυνομικό στην Αχαΐα, στις τακτικές μεταθέσεις που ανακοινώθηκαν από το υπουργείο.

«Φάνηκε περίτρανα για ακόμα μία φορά ότι το υπουργείο δίνει βάρος στην Αθήνα και αφήνει στην άκρη τις ανάγκες της περιφέρειας. Είναι απαράδεκτος αυτός καταρτισμός των μεταθέσεων.  Θα πρέπει να δοθούν προτεραιότητες.

Αυτή τη στιγμή η Αχαΐα έχει κοντά στα 150 κενά και η Πάτρα είναι μια πόλη με πολλές ιδιαιτερότητες και ανάγκες.  Είναι μύθος εξάλλου τα όσα λέγονται ότι στην Αττική είναι οι λιγότεροι Αστυνομικοί σε σύγκριση την περιφέρεια.  Το αντίθετο ισχύει. Στην Αττική είναι το 45% των αστυνομικών όλης της επικράτειας και μάλιστα εκεί βρίσκονται στην πιο ενεργειακή και παραγωγική τους ηλικία».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλες η πανελλήνια ομοσπονδία αστυνομικών και οι ενώσεις τους είχε συνάντηση με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και ζήτησε να επαναξεταστεί ο χάρτης των τακτικών μεταθέσεων για το τρέχον έτος.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top