ΑΧΑΪΑ: Kουνάβι τρύπωσε σε σπίτι πολιτικού και τα έκανε λίμπα!

Facebook
Twitter
KOUNAVI

Πήγε στο εξοχικό του στο βουνό αλλά ήρθε αντιμέτωπος με τα δυσάρεστα αποτελέσματα και τις καταστροφές που… άφησε πίσω του το ζώο που είχε τρυπώσει απ’ την καμινάδα!

 

Πήγε να απολαύσει ένα όμορφο τριήμερο στο εξοχικό του στην ορεινή Αχαΐα, σε χωριό από τα πλέον γνωστά χειμερινά και καλοκαιρινά θέρετρα του νομού, αλλά βρέθηκε προ δυσάρεστης εκπλήξεως και μεγάλης ταλαιπωρίας που θα του μείνει αξέχαστη… Και αυτό, γιατί στο σπίτι του πολιτικού προσώπου ο οποίος έχει για πολλά χρόνια διαδραματίσει σημαίνοντα ρόλο στην περιοχή, ενώ εξακολουθεί να ασχολείται ενεργά, είχε τρυπώσει ένα… κουνάβι!

«Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό, γιατί σου κάνει το σπίτι άνω – κάτω και δεν αφήνει τίποτα όρθιο. Τα δαγκώνει όλα και τα κομματιάζει», μας είπε ένας από τους συγχωριανούς του ο οποίος κλήθηκε προς βοήθεια και μάλιστα παρείχε τον πολιτικό όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να βρεθεί και να εκδιωχθεί το ζωντανό μέσα από το σπίτι, αλλά μάταια αφού μάλλον είχε βρει τον τρόπο από πριν, κι έτσι… το κουνάβι δεν βρέθηκε.

 

ΤΑ ΕΚΑΝΕ…

ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ

Πράγματι, όμως, πολλά από τα πράγματα της εξοχικής κατοικίας χρειάστηκε να πεταχτούν αφού όσο παρέμεινε εκεί, φρόντισε να τα κάνει… γης μαδιάμ! Ακόμα και ιστορικά έπιπλα τα οποία είχαν κατασκιστεί. Μέχρι και χαλιά, καναπέδες και πολυθρόνες. Αλλά, φυσικά, και κουβέρτες, παπλώματα και άλλα…

Το κουνάβι που είχε τρυπώσει στην κατοικία δεν είχε αφήσει κυριολεκτικά τίποτα σε «όρθια» θέση. Από τις βίαιες μετακινήσεις του στο εσωτερικό του σπιτιού είχαν επίσης σπάσει και πολλά άλλα αντικείμενα, από βάζα αξίας, συναισθηματικής και υλικής, μέχρι και σερβίτσια! Με άλλα λόγια, ο πολιτικός πήγε για τριήμερο ξεκούρασης και να ετοιμάσει το σπίτι για το καλοκαίρι, αλλά τελικά… έτρεχε για να μαζέψει τα αμάζευτα.

 

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ

Όπως αποδείχθηκε, το κουνάβι είχε τρυπώσει από την καμινάδα του σπιτιού. Μάλλον, φεύγοντας πέρυσι ή μέσα στη διάρκεια του χειμώνα, σε κάποια σύντομη βόλτα του, ο ιδιοκτήτης είχε ξεχάσει να κλείσει την καμινάδα του τζακιού, με αποτέλεσμα το ζώο να βρει κενό χώρο για να κρυφτεί και να προφυλαχτεί.

Είναι σύνηθες να συμβαίνει αυτό σε αυτές τις περιοχές, γι’ αυτό και οι γνώστες και έμπειροι σε τέτοια θέματα παραθεριστές ή και πιο συχνοί κάτοικοι, φροντίζουν πάντα να κρατούν τα σπίτια τους ερμητικά κλειστά από παντού καθ’ όλη την διάρκεια της απουσίας τους. Κάτι που δεν έπραξε ο ιδιοκτήτης της εν λόγω εξοχικής κατοικίας.

ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top