Αχαΐα: Ο Κασσελάκης “φέρνει” νέες εγγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ

Facebook
Twitter
«Άνεμο» νέων εγγραφών θα φέρει στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αχαΐας η υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη η οποία δίνει νέα διάσταση στη μάχη για την προεδρία ενώ φαίνεται ότι έχει αιφνιδιάσει την κομματική οργάνωση.

Αδιάψευστος μάρτυς της… αλλαγής σκηνικού η μαζική συγκέντρωση το απόγευμα της Τρίτης στην Πάτρα, στο κέντρο της πόλης τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου. Μέσα από αυτή τη συγκέντρωση ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται ότι, για την Αχαΐα, βάζει υποψηφιότητα για το β΄ γύρο καθώς φαίνεται πλέον ότι στηρίζεται από μεγάλο τμήμα της κομματικής και νέα μέλη!

1,5 χρόνο μετά το στήσιμο της κάλπης με μοναδικό υποψήφιο τότε τον Αλέξη Τσίπρα, η εκλογική διαδικασία αυτής της Κυριακής αναμένεται να… δοκιμάσει τις αντοχές της οργάνωσης! Το 2022 για την επανεκλογή Τσίπρα στην Αχαΐα είχαν ψηφίσει 4.000 άτομα. Μέχρι πρόσφατα η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου (Άλλαξε η ημερομηνία χθες το βράδυ με ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας λόγω της κακοκαιρίας Daniel.) είχε εκτιμηθεί στα 1.500-2.000 άτομα. Όμως, πλέον, υπολογίζεται ότι στις κάλπες θα προσέλθουν, σε επίπεδο νομού, περί τα 3.000 άτομα!

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top