ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Αχαΐα: Στο ναδίρ οι εμβολιασμοί – Ανησυχία από τα χαμηλά ποσοστά

Facebook
Twitter
Ιστορικό χαμηλό στον ρυθμό νέων εμβολιασμών καταγράφει η Αχαΐα.

Από περίπου τους 1.400 εμβιολιασμούς σε καθημερινή βάση στα μέσα του καλοκαιριού, πλέον καταγράφει περίπου 500 εμβολιασμούς τη μέρα.

Και όλα αυτά, ενώ το ποσοστό πλήρως εμβολιασμένων με το ζόρι ξεπερνά το 53%, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Πολιτικής Προστασίας.

Ακόμη πιο δραματική είναι η κατάσταση στην Ηλεία, με το ποσοστό πλήρως εμβολιασμένων να μην αγγίζει καν το 50% του πληθυσμού και να διαμορφώνεται στο 45%, αριθμός που κατατάσσει την Ηλεία στις περιοχές με τη χαμηλότερη εμβολιαστική κάλυψη σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η Δυτική Ελλάδα, που πρώτη χτυπήθηκε από την πανδημία, καταγράφει ολοένα και χαμηλότερο αριθμό νέων εμβολιασμένων, γεγονός που ανησυχεί τους επιστήμονες, όσο πλησιάζει ο χειμώνας και αυξάνεται ο ρυθμός μετάδοσης της νόσου.

Υπενθυμίζεται, ότι το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμών ήταν και ο λόγος που έδωσε τροφή στα σενάρια για κλείσιμο το Mega Εμβολιαστικού Κέντρου στον ΟΛΠΑ, αφού έχει πέσει σχεδόν σε αδράνεια, με το ενδεχόμενο για ορισιτικό λουκέτο να αποτρέπεται  την τελευταία στιγμή,

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top