ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Αχαϊκή-Παναιγιάλειος: Αµαύρωσαν το ντέρμπι (pics)

Facebook
Twitter
Αχαϊκή και Παναιγιάλειος μοιράστηκαν από 1 βαθμό στο τοπικό ντέρμπι στην Κάτω Αχαΐα για τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, όμως το ενδιαφέρον -δυστυχώς- στράφηκε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αιτία, τα επεισόδια που σημειώθηκαν πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα με αποκορύφωμα τη φωτιά που ξέσπασε πίσω τον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου όταν ξεροχόρταρα έπιασαν φωτιά από καπνογόνο οπαδού.

Ηρεμία μέσα, χαμός έξω!

Κι ενώ… περιμέναμε δυνατές μονομαχίες, πολλές κάρτες και ντέρμπι για «γερά νεύρα» μέσα στον αγωνιστικό χώρο, οι φίλαθλοι «έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια» τις προσπάθειες των ομάδων τους και αμαύρωσαν την εικόνα του ματς, παρότι αυτό έγινε κεκλεισμένων των θυρών!

Λίγο μετά την έναρξη του αγώνα, γύρω στο 15ο λεπτό, ορισμένοι φίλοι των φιλοξενούμενων έκαναν την εμφάνιση τους εκτός του γηπέδου και μόλις έγιναν αντιληπτοί από τους αντίστοιχους των γηπεδούχων, προκλήθηκαν μικροσυμπλοκές. Η φωτιά προήλθε πιθανώς από ρίψη καπνογόνου και επεκτάθηκε στη συνέχεια, για να κάνουν την εμφάνιση τους οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που κατεύνασαν την φωτιά, η οποία «αγρίευε» επικίνδυνα.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν θεαματικό και ίσως οι παίκτες των δύο ομάδων να είχαν επηρεαστεί από τα όσα συνέβαιναν εκτός αγωνιστικού χώρου.

Μάλιστα προκλήθηκε και επεισόδιο κατά την άφιξη της αποστολής του Παναιγιάλειου στο γήπεδο με την…«κακή μέρα» να είχε φανεί από την αρχή.

Πάντως αξίζει ένα μπράβο στους ποδοσφαιριστές, που επέδειξαν ηρεμία και σεβασμό, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, άσχετα με το τι έγινε εκτός ντέρμπι.

Οι εικόνες με τη μπάλα να παίζεται κανονικά κι απέξω να γίνεται ο κακός χαμός και την αστυνομία να αποτρέπει τα χειρότερα, δεν τιμούν τους οπαδούς των δυο ομάδων.

ΠΗΓΗ: Matchnews.gr

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΩΤΙΑ ΑΧΑΓΙΑ 8 ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΩΤΙΑ ΑΧΑΓΙΑ 5 ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΩΤΙΑ ΑΧΑΓΙΑ 6 ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΩΤΙΑ ΑΧΑΓΙΑ 7 ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΩΤΙΑ ΑΧΑΓΙΑ 4 ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΩΤΙΑ ΑΧΑΓΙΑ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΩΤΙΑ ΑΧΑΓΙΑ 2 ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΩΤΙΑ ΑΧΑΓΙΑ 3

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top