Αχαιός ένστολος στάθηκε… σωτήρας για γυναίκα που πνιγόταν από φαγητό στην Αθήνα!

Facebook
Twitter
diasosi
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ιστοσελίδα Aigiovoice.gr, πρόκειται για Αιγιώτη ο οποίος υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό στην Αθήνα και κυριολεκτικά αποδείχθηκε σωτήρας για νεαρό κορίτσι που βρέθηκε σε άμεσο κίνδυνο!

Όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα, στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ζωγράφου. Μία νεαρή κοπέλα, όχι πάνω από 25 χρόνων, κινδύνεψε άμεσα από μπουκιά που στάθηκε στο λαιμό της, με αποτέλεσμα να της είναι αδύνατο να αναπνεύσει!

Η νεαρή σηκώθηκε απ’ το τραπέζι της και με κινήσεις απελπισίας μετακινείτο προς διαφορετικά σημεία χωρίς όμως κανείς να επεμβαίνει. Απ’ το σημείο όμως έτυχε να περνά ο Αιγιώτης ο οποίος έχει γνώσεις διάσωσης και παροχής Πρώτων Βοηθειών και κατάλαβε αμέσως τι συνέβαινε και μη χάνοντας ούτε στιγμή, αντέδρασε αστραπιαία ακολουθώντας τεχνική που αποδείχθηκε σωτήρια για το νεαρό κορίτσι! Λέγεται μάλιστα ότι μαζί με τη μπουκιά της που πετάχτηκε από το στόμα, υπήρχε και μια… οδοντογλυφίδα…!

Στο σημείο κατέφθασαν και αστυνομικοί που μαζί με τους υπόλοιπους περιοίκους έδιναν συγχαρητήρια στον Αχαιό ένστολο ο οποίος παρ’ όλα αυτά συνέχιζε να έχει το νου του στην κοπέλα μέχρι να πειστεί ότι ήταν απολύτως καλά…! Να σημειωθεί τέλος ότι με τον ήρωα διασώστη από το Αίγιο, επικοινώνησαν και οι γονείς του νεαρού κοριτσιού για να τον ευχαριστήσουν που έσωσε το παιδί τους, εκφράζοντάς του την επιθυμία να τον συναντήσουν και να τον γνωρίσουν από κοντά…

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top