ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Αχτσιόγλου από την Πάτρα: «Οι ευρωεκλογές είναι σημαντικές και για την Ελλάδα»

Facebook
Twitter
photo_2024-05-14_21-55-44

Συνεχίζονται οι επισκέψεις υψηλόβαθμων στελεχών της «Νέας Αριστεράς» στην Πάτρα και, μετά τον Νίκο Φίλη, σήμερα βρίσκεται στην πόλη η βουλευτής του κόμματος Έφη Αχτσιόγλου.

Σε δηλώσεις της πριν από την εκδήλωση η κ. Αχτσιόγλου αναφέρθηκε στη σημασία των ευρωεκλογών. «Η σημασία των ευρωεκλογών αυτών είναι μεγάλη και μάλιστα είναι διπλή για την πορεία της Ευρώπης. Θα πρέπει να στηριχθούν οι αριστερές δυνάμεις για να υπάρξει μια στροφή στην οικονομική πολιτική της Ε.Ε. αλλά και για να μπορέσει η Ευρώπη να στρίψει το τιμόνι της σε ότι αφορά την στάση στον πόλεμο στην Γάζα, μια γενοκτονία που συντελείται εκεί».

Η κ. Αχτσιόγλου αναφέρθηκε και στη σημασία των ευρωεκλογών για την Ελλάδα. «Οι ευρωεκλογές είναι σημαντικές και για την Ελλάδα. Δεν εκλέγουμε κυβέρνηση αλλά πρέπει να αναδειχτεί μια ισχυρή αριστερή προοδευτική αντιπολίτευση. Αυτό τον ρόλο δεν μπορούν να το  διαδραματίσουν το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας ρόλος που μπορεί να παίξει η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ γι αυτό καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν τη ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ στις ευρωεκλογές.»

Μετά την περιοδεία που πραγματοποίησε νωρίτερα το κέντρο της Πάτρα και συνομίλησε με πολίτες, αυτή την ώρα, είναι η κεντρική ομιλήτρια σε πολιτική εκδήλωση που γίνεται στην Αγορά Αργύρη με τη συμμετοχή της βουλευτή Αχαΐας Σίας Αναγνωστοπούλου και των υποψήφιων ευρωβουλευτών, Νάντιας Κουλουμπή και Κατερίνας Φλώρου.

Να θυμίσουμε, ότι σήμερα το πρωί, η πρώην υπουργός Εργασίας είχε συναντήσεις με φορείς από τον χώρο της δικαιοσύνης και με το ΔΣ του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Πάτρας στο Δικαστικό Μέγαρο καθώς και με το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top