ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άφαντος ο Ξιαρχό μετά τα μηνύματα αυτοκτονίας – Έρευνες στο Μενίδι για να τον εντοπίσουν

xiarxo
Δεν έχει τέλος το θρίλερ με τον γνωστό χορογράφο Τάσο Ξιαρχό, ο οποίος σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, έστειλε μηνύματα σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του, ότι σκοπεύει να αυτοκτονήσει παίρνοντας χάπια.

Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός και ξεκίνησαν έρευνες. Σύμφωνα με το LiveNews, οι αστυνομικοί δεν άργησαν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο του γνωστού χορογράφου όμως εκείνος, μόλις τους είδε, βγήκε έξω και εξαφανίστηκε.

Από εκείνη τη στιγμή, οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την περιοχή του Μενιδίου, χωρίς ωστόσο να έχουν βρει τα ίχνη του. Μαζί με τους αστυνομικούς, τον χορογράφο ψάχνει και ο πατέρας του.

pateras
Ο πατέρας του Τάσου Ξιαρχό – ΦΩΤΟ newsit.gr

Με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, ο πατέρας του Τάσου Ξιαρχό, μίλησε στους δημοσιογράφους. «Δε μιλάει, δε σηκώνει τα τηλέφωνα… Το τηλέφωνο μια το κλείνει μια το ανοίγει. Είναι στη ζωή τουλάχιστον» είπε μεταξύ άλλων…

Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές λίγο πριν τις 19.00 το απόγευμα, ο χορογράφος έστειλε μήνυμα σε άνθρωπο του περιβάλλοντός του, γεγονός που δείχνει ότι τουλάχιστον είναι στη ζωή.

Η ανάρτηση που προκάλεσε σάλο

Η εξαφάνιση του Τάσου Ξιαρχό, έρχεται μετά το σάλο που προκλήθηκε από ανάρτησή του, για τα κιλά και τα ρούχα μίας κοπέλας. Την τράβηξε σε βίντεο το οποίο δημοσίευσε σε social media με επικριτικά σχόλια.

Άνθρωποι από όλη τη χώρα, ανάμεσά τους και πολλοί διάσημοι, σχολίασαν αρνητικά την ανάρτηση και τις απόψεις του γνωστού χορογράφου. Με το σάλο να βρίσκεται στην κορύφωσή του, έγινε γνωστό ότι ο ίδιος εξαφανίστηκε ενώ έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να αυτοκτονήσει. Το θρίλερ συνεχίζεται…

You may also like

Comments are closed.