ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άφησαν βρέφος στο δρόμο – Κλείδωσαν 4 παιδιά σε πορτ μπαγκάζ

astinomia peripoliko 1
Δύο εγκαταλελειμμένα παιδιά, ένα βρέφος που μπουσούλαγε στη μέση δρόμου, καθώς και τέσσερα ακόμα παιδιά κλειδωμένα σε πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου στον Ασπρόπυργο, εντόπισαν προ ημερών περαστικοί.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από δύο μέρες, ένας άνδρας ειδοποίησε την Αστυνομία ότι βρισκόταν στο δρόμο ένα βρέφος, περίπου ενός έτους, παρατημένο.

Άμεσα οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο όπου και διαπίστωσαν ότι το βρέφος ήταν εγκαταλελειμμένο. Ακολούθως, προσπάθησαν να αναζητήσουν τους γονείς του παιδιού, πλησίασαν ένα σπίτι στην περιοχή και άκουσαν κλάματα μωρών.

Παρατηρώντας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπίστωσαν ότι ένα ακόμη παιδί βρισκόταν μέσα στο αμάξι, το οποίο ήταν σε ένα εγκαταλελειμμένο και κλειδωμένο. Ακούγοντας και άλλα κλάματα άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, όπου είδαν κλειδωμένα άλλα τρία παιδιά μέσα σε αυτό. Επιπλέον, εντοπίστηκαν και άλλα δύο παιδιά που είχαν εγκαταλειφθεί.

Στη συνέχεια, βρήκαν 13χρονη, η οποία είπε ότι οι γονείς των παιδιών της τα είχαν δώσει ώστε να τα προσέχει και η ίδια τα κλείδωσε στο αυτοκίνητο.

Τα παιδιά διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων. Έχει συνταχθεί δικογραφία.

You may also like

Comments are closed.