ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άφησε στην ξαπλώστρα της Ψαρρούς κοσμήματα αξίας 125.000 ευρώ και έγιναν… καπνός

psarou m

Θύμα κλοπής έπεσε 32χρονος Αμερικανός τουρίστας στη Μύκονο, τη στιγμή που βρισκόταν στην παραλία της Ψαρρούς με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα αξίας.

Ο Αμερικανός τουρίστας, κάτοικος Νέας Υόρκης, κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, ότι την Τετάρτη, που βρισκόταν το απόγευμα για μπάνιο στην παραλία της Ψαρρούς, του άρπαξαν από την ξαπλώστρα μια τσάντα με χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας… 125.000 ευρώ.

«Είχα πάρει την τσάντα μαζί μου διότι φοβόμουν να αφήσω τα χρυσαφικά στη βίλα» είπε ο 32χρονος κοσμηματοπώλης στους αστυνομικούς.

Δείτε φωτογραφίες του κοσμηματοπώλη που έπεσε θύμα κλοπής στην Ψαρρού

WhatsApp_Image_2022-07-28_at_23_16_501
WhatsApp_Image_2022-07-28_at_23_14_38
WhatsApp_Image_2022-07-28_at_23_19_57

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 32χρονος που βρίσκεται στη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές, έγινε στόχος συμμορίας που κινείται επιθετικά το νησί, κυκλοφορώντας με ακριβά μαγιό, T-Shirt γνωστής μάρκας και εντυπωσιακά αξεσουάρ. Όλα αυτά γιατί προσποιούνται τους εύπορους τουρίστες.

Ψάχνουν για τσάντες, ρολόγια ή κοσμήματα που μπορεί οι λουόμενοι να έχουν αφήσει στις ξαπλώστρες τους.

Περιμένουν και μόλις βρουν την ευκαιρία, αρπάζουν χρήματα και κοσμήματα και γίνονται καπνός.

You may also like

marmara parthenona arthro ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρετανία – Σούνακ: «Τα Γλυπτά ανήκουν στον Παρθενώνα που κατακερματίστηκε» γράφει σε επιστολή ο Αρχιεπίσκοπος Μ. Βρετανίας

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Ρίσι Σούνακ, απέστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Νικήτας, με ...

Comments are closed.