ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αφού θέλει τον Θανάση Δημόπουλο υποψήφιο βουλευτή, γιατί δεν τον «στέλνει» στην Ηλεία;

Στιγμιότυπο 2022 06 30 21.43.48
Όχι μόνο είναι ακριβές, αλλά και απόλυτα διασταυρωμένο από πολλές διαφορετικές πλευρές. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Θανάσης Δημόπουλος, με καταγωγή απ’ το Βούναργο Ηλείας, θα είναι σίγουρα υποψήφιος βουλευτής με την «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου στο νομό Αχαΐας, στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Ο Θανάσης Δημόπουλος είναι σήμερα 59 ετών, έχει παίξει ποδόσφαιρο στον Παναθηναϊκό, στον Ηρακλή και στον ΠΑΟΚ και είναι αδελφός του θρυλικού «φονιά» Χρήστου Δημόπουλου, 63 ετών σήμερα, με ποδοσφαιρική διαδρομή σε Αίαντα Γαστούνης, Παναιτωλικό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Αθηναϊκό, Καλαμάτα κ.λπ.

Ειρωνεία, και τα δυο αδέλφια προτάθηκαν στην Παναχαϊκή τη δεκαετία του 1980 αλλά ουδείς εξ αυτών αποκτήθηκε τότε. Στη συνέχεια διέπρεψαν, πήραν πρωταθλήματα και κύπελλα και έπαιξαν, αμφότεροι, και στην Εθνική Ελλάδος. Μακρόσυρτη εισαγωγή για να καταλήξουμε στο πολύ εύλογο ερώτημα.

Αφού ο Βελόπουλος θέλει υποψήφιο βουλευτή στη Δυτική Ελλάδα τον Θανάση Δημόπουλο, τότε γιατί δεν τον προτρέπει να είναι υποψήφιος με την «Ελληνική Λύση» στο νομό Ηλείας; Τι ακριβώς τον εμποδίζει; Διότι, σίγουρα, όπως λέμε στην δημοσιογραφική διάλεκτο υπάρχει κάποιο «ντεσού»… Το οποίο, όσους κι αν ρωτήσαμε, δεν «φωτίστηκε»…

 

You may also like

Comments are closed.