ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Αυστηροί έλεγχοι στα διόδια του Ρίου- Πόσα αυτοκίνητα γύρισαν πίσω

diodia mploko
륣��᳴�ߡ򠴡 䩼䩡 �j� 㩡 �ܳ꯰岠쥴᪩ힳ婲 󴡠𫡟󩡠�ݪ��� 嬰� �䩡󰯱ܲ �꯱ﭯ߯�ᳪ嵞 10 p񩫟ﵠ2020 (EUROKINISSI/ÉّÏӠŕӔHɏթ
Το φετινό Πάσχα είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα, καθώς η πανδημία που έχει ξεσπάσει για περίπου 1,5 χρόνο είχε ως αποτέλεσμα την απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό, για αποφυγή της διασποράς του νέου κορωνοϊού. Επειδή όμως πολλοί είναι αυτοί που επιχειρούν να παραβλέψουν το συγκεκριμένο μέτρο, οι έλεγχοι στα διόδια έχουν ενταθεί.

Σε διάστημα περίπου μίας εβδομάδας, από την προηγούμενη Παρασκευή έως το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, από τα διόδια του Ρίου έχουν επιστρέψει πίσω 5 αυτοκίνητα, στο ρεύμα από Πάτρα προς Αθήνα. Επιπλέον, από την αρχή της εβδομάδας μέχρι σήμερα, 29/4, 40 είναι η παραβάσεις που βεβαιώθηκαν.

Όσον αφορά τα οχήματα που έχουν περάσει στο ρεύμα προς Πάτρα, από τα διόδια του Ρίου, από τα μεσάνυχτα μέχρι και τις 12 το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, είναι 2.250. Για το ίδιο διάστημα, από τα διόδια του Ζευγολατιού  πέρασαν 2.400 οχήματα, ενώ από τα διόδια του περίπου 2.100 οχήματα και αντιστοίχως την προηγούμενη Πέμπτη 1.900.

Οι έλεγχοι από την αστυνομία πραγματοποιούνται σε όλα τα διερχόμενα μέσα μεταφοράς, που σημαίνει τα ΙΧ, ταξί αλλά και υπεραστικά λεωφορεία.

You may also like

Comments are closed.