ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Αυτές είναι οι 25 καυστικές ατάκες που έχουν πει διάφοροι διάσημοι για το σεξ

Facebook
Twitter

Αδιαμφισβήτητα, η λέξη σεξ είναι η μόνη που σίγουρα μπορεί να τραβήξει την προσοχή κάποιου.

Σκεφτείτε το, μπορεί να είναι μια λέξη τριών γραμμάτων, ωστόσο είναι κάτι που πολλοί από εμάς αφιερώνουμε πολύ χρόνο για να σκεφτούμε, να αναζητήσουμε και -φυσικα- να κάνουμε.

Το σεξ είναι και κάτι για το οποίο οι άνθρωποι ξοδεύουν πολύ χρόνο συζητώντας το, καθώς είναι ένα θέμα ταμπού, πάντα επίκαιρο και οικουμενικό.

Σήμερα ωστόσο δεν θα ασχοληθούμε με το σεξ σαν έννοια, αλλά με τους διάσημους ανθρώπους που έχουν εκφράσει την άποψη τους για το σεξ, με πολλούς από αυτούς να ξεστομίζουν ατάκες που έμειναν στην ιστορία.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 25 καυστικές ατάκες που έχουν πει διάφοροι διάσημοι άνθρωποι για το σεξ

1. “Το σεξ και το γκολφ έχουν ένα κοινό: Δεν χρειάζεται να είσαι καλός για να το απολαύσεις”, Κέβιν Κόστνερ (ηθοποιός)

2. “Αν δεν υπήρχαν οι πορτοφολάδες και ο έλεγχος στα αεροδρόμια, δεν θα είχα ερωτική ζωή”, Ρόντνεϊ Ντάνγκερφιλντ (κωμικός)

3. “Το σεξ είναι μια από τις πιο υπέροχες και φυσικές απολαύσεις που μπορεί να σου προσφέρει το χρήμα”, Στιβ Μάρτιν (κωμικός)

4. “Στο μπάσκετ και στο σεξ μού αρέσει να είναι ένας εναντίον ενός, με όσο το δυνατόν λιγότερη κόντρα και ιδρώτα”, Λέσλι Νίλσεν (κωμικός)

5. “Δεν είχα ανοιχτά μόνο τα πόδια μου. Είχα και το ραδιόφωνο”, Μέριλιν Μονρό (ηθοποιός)

6. “Η ερωτική μου ζωή είναι φρικτή. Η τελευταία γυναίκα που με είχε μέσα της ήταν το Άγαλμα της Ελευθερίας”, Γούντι Άλεν (σκηνοθέτης)

7. “Είναι απίθανο να καταδικαστείς για σοδομισμό από τους Άγγλους δικαστές. Οι μισοί δεν πιστεύουν ότι γίνεται κι οι άλλοι μισοί το κάνουν”, Ουίνστον Τσόρτσιλ (πολιτικός)

8. “Στο σεξ πάντα υπάρχουν συνέπειες. Η μητέρα του Χίτλερ, για παράδειγμα, απέτρεψε δεκαπέντε με είκοσι εκατομμύρια γυναίκες από το να ανοίξουν τα πόδια τους απλά ανοίγοντας τα δικά της”, Τζορτζ Κάρλιν (κωμικός)

9. “Όταν οι αρχές σού μιλάνε για τους κινδύνους του σεξ στην ουσία σού λένε: ‘Μη γ@μ%ς τις αρχές’”, Ματ Γκρόνινγκ (σχεδιαστής κινουμένων σχεδίων)

10. “Η βασική διαφορά ανάμεσα στην πόρνη και τη σχέση, είναι ότι η πόρνη κοστίζει λιγότερο”, Μπρένταν Φράνσις (συγγραφέας)

12. «Δεν είναι προγαμιαίο σεξ, αν δεν σκοπεύεις να την παντρευτείς», Ντρου Κάρεϊ (ηθοποιός)

13. “Δεν ξέρω τίποτα για το σεξ. Ήμουν πάντα παντρεμένη!”, Ζα Ζα Γκαμπόρ (ηθοποιός)

14. “Μπορεί οι γυναίκες να προσποιούνται οργασμούς, αλλά οι άντρες προσποιούνται ολόκληρες σχέσεις”, Σάρον Στόουν (ηθοποιός)

15. “Αν το σεξ είναι κάτι τόσο φυσικό, τότε γιατί υπάρχουν τόσα βιβλία με οδηγίες πως να το κάνουμε”, Μπέτι Μίντλερ (ηθοποιός)

16. “(Για τους χίπις) Με τα ρούχα που φορούσαμε στη σεξουαλική απελευθέρωση, απορώ πως γ@μουσ@με», Ντένις Λίρι (ηθοποιός)

17. “Μην κάνετε σεξ! Μετά το σεξ έρχονται τα φιλιά και πριν το καταλάβετε θα πρέπει να μιλάτε ο ένας στον άλλον”, Στιβ Μάρτιν (κωμικός)

18. “Είμαι πολύ καλός εραστής, γιατί εξασκούμαι πολύ μόνος μου”, Γούντι Άλεν (σκηνοθέτης)

19. “Έχω πει ότι μπορώ να κάνω έρωτα επί οχτώ ώρες. Αυτό που δεν είπα είναι ότι σε αυτές τις οχτώ ώρες περιλαμβάνονται τέσσερις ώρες παρακάλια και μετά δείπνο και μια ταινία”, Στινγκ (τραγουδιστής)

20. “Οι γυναίκες χρειάζονται ένα λόγο για να κάνουν σεξ. Οι άντρες απλά χρειάζονται ένα μέρος”, Μπίλι Κρίσταλ (ηθοποιός)

21. “Το σεξ μετά τα 90 είναι σαν να παίζεις μπιλιάρδο με σπάγκο αντί με στέκα”, Καμίλ Πάγκλ (Αμερικανίδα συγγραφέας)

22. “Όταν ένας άντρας λέει πρόστυχα λόγια σε μια γυναίκα, είναι σεξουαλική παρενόχληση. Όταν μια γυναίκα λέει πρόστυχα λόγια σ’ έναν άντρα, είναι 3,95 σεντ το λεπτό”, Στίβεν Ράιτ (ηθοποιός)

23. “Το καλό με την αυτοϊκανοποίηση είναι ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να ντυθείς κατάλληλα”, Τρούμαν Καπότε (συγγραφέας)

24. “Ποτέ δεν κατάλαβα την προτροπή ‘την υπογραφή σου και το κάτω κεφάλι σου να προσέχεις που τα βάζεις’. Έτσι χάνεις σίγουρα και στις δουλειές και στη ζωή”, Αριστοτέλης Ωνάσης

25. “Η μεγαλύτερη δύναμη του πολιτισμού δεν είναι η θρησκεία, αλλά το σεξ”, Χιου Χέφνερ (εκδότης του Playboy)

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top