ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Αυτές είναι οι καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο για το 2021

Facebook
Twitter
Ήταν μια παράξενη χρονιά για την αεροπορική βιομηχανία. Πολλές αεροπορικές εταιρείες αναγκάστηκαν να καθηλώσουν τα αεροσκάφη τους για αρκετούς μήνες μέσα στο 2020.

Αλλά καθώς τα αεροπορικά ταξίδια επιστρέφουν σε ορισμένες περιοχές, η AirlineRatings.com δημοσίευσε την ετήσια ενημέρωσή της για τους καλύτερους αερομεταφορείς στον κόσμο, με στόχο να βοηθήσει τους επιβάτες να αποφασίσουν ποια αεροπορική εταιρεία θα επιλέξουν για τα ταξίδια τους.

Η αυστραλιανή υπηρεσία αξιολόγησης ασφάλειας και υπηρεσιών αέρος συντάσσει τα βραβεία αεροπορικής αριστείας βάσει κριτηρίων όπως ηλικία στόλου, κριτικές επιβατών και προσφορές προϊόντων. Φέτος, η διεθνής ομάδα των συντακτών συμπεριέλαβε και τα μέτρων των εταιρειών απέναντι στην πανδημία.

Έτσι για το 2021, υπάρχει μια νέα είσοδος στο νούμερο ένα: Η Qatar Airways σκαρφάλωσε στην κατάταξη για να κερδίσει την πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω την προηγούμενη νικήτρια, την Air New Zealand – η οποία έχει βρεθεί στην κορυφή της λίστας έξι φορές τα τελευταία χρόνια και φέτος ήρθε στο νούμερο δύο.

Ο Geoffrey Thomas, αρχισυντάκτης της AirlineRatings.com λέει στο CNN Travel ότι η ανταπόκριση της Qatar Airways στην πανδημία ήταν καθοριστικής σημασίας. «Η Qatar Airways είχε πάντα υψηλή βαθμολογία, κερδίζοντας διάφορα βραβεία, όπως η Best Business Class, αλλά η δέσμευση της αεροπορικής εταιρείας να διατηρήσει το δίκτυο δρομολογίων της σε μεγάλο βαθμό ανοικτό ήταν αυτό που προσέλκυσε τους επαίνους των κριτών – και ψήφους», λέει ο Thomas, επισημαίνοντας τις πτήσεις επαναπατρισμού της αεροπορικής εταιρείας και τη δέσμευσή της να καταστήσει την πτήση όσο το δυνατόν ασφαλέστερη ενάντια στην πανδημία.

Η AirlineRatings.com συνήθως ανακοινώνει τη λίστα της το Νοέμβριο, εν αναμονή του επόμενου έτους. Η πανδημία ωστόσο ανάγκασε την υπηρεσία αεροπορικής ασφάλειας και αξιολόγησης προϊόντων να αλλάξει τις συνήθειες της.

Εν τω μεταξύ, η αεροπορική εταιρεία EasyJet κέρδισε το καλύτερο βραβείο αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους για την Ευρώπη, ενώ η Jetstar κέρδισε στην την ίδια κατηγορία για Ασία / Ειρηνικό και η Southwest στην Αμερική.

Δείτε τη λίστα των 20 καλύτερων εταιρειών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα:

1. Qatar Airways

2. Air New Zealand

3. Singapore Airlines

4. Qantas

5. Emirates

6. Cathay Pacific

7. Virgin Atlantic

8. United Airlines

9. EVA Air

10. British Airways

11. Lufthansa

12. ANA

13. Finnair

14. Japan Air Line

15. KLM

16. Hawaiian Airlines

17. Alaska Airlines

18. Virgin Australia

19. Delta Air Lines

20. Etihad Airways

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top