ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Αυτές είναι οι πιθανές ημερομηνίες των εκλογών

Facebook
Twitter
Τρία ήταν τα πολιτικά μηνύματα που έστειλε χθες ο πρωθυπουργός από το υπουργικό συμβούλιο.

Το πρώτο είναι ότι οι εκλογές θα γίνουν σε περίπου 9 μήνες, οριστικά και αμετάκλητα. Δύσκολα να πάρει πίσω την απόφασή του ο Κ. Μητσοτάκης, τόσες φορές που το έχει πει.

Άρα κάλπες θα περιμένουμε να στηθούν Μάιο – Ιούνιο του 2023 και καλό είναι να βάλουμε πίσω στο σεντούκι το εκλογικό βιβλιάριο.

Πιο συγκεκριμένα, πιθανή ημερομηνία για τις πρώτες κάλπες είναι 23 ή 30 Απριλίου, ενώ για τη δεύτερη κάλπη, χωρίς απλή αναλογική, θα είναι 28 Μαΐου ή 4 Ιουνίου.

Το δεύτερο είναι ότι δύσκολα θα υπάρξει και ανασχηματισμός, εκτός αν γίνει καμιά έκπληξη με αφορμή την ορκωμοσία του νέου υφυπουργού, Γιάννη Μπρατάκου, την ερχόμενη Παρασκευή.

Το τρίτο ήταν οι συστάσεις προς τους υπουργούς για τους επόμενους μήνες. Και όταν ο πρωθυπουργός λέει ότι το υπουργικό συμβούλιο πρέπει να λειτουργεί περισσότερο πολιτικά, είναι σαν να λέει στα στελέχη της κυβέρνησης ότι μέχρι σήμερα δεν παρήγαγαν πολιτική.

Δίλημμα υπάρχει και για την αυτοδυναμία, με το Μαξίμου να στρέφεται πλέον κατά του Νίκου Ανδρουλάκη, μετά το θέμα των υποκλοπών, με τη Νέα Δημοκρατία να ταυτίζει το ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top