ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Αυτή την Δευτέρα στην «Πολιτεία»: Επτά παραιτήσεις γιατρών σε τρεις μέρες!

19 07 21
Εν μέσω πανδημίας αναδύεται σοβαρό ζήτημα στον «Άγιο Ανδρέα»

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ:

Αναζητούν καλύτερες αμοιβές και

συνθήκες στον ιδιωτικό τομέα

Δ. ΚΩΣΤΑΚΙΩΤΗΣ:

Τα Διαγνωστικά Κέντρα «σφήνα»

για τους ακτινολόγους του ΕΣΥ

19 07 21Η συγκέντρωση έξω από το Επισκοπείο και

η επιστολή ιερέα στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Αποκλειστικό ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Φλαμή για την «Πολιτεία». Η συγκέντρωση έξω από το Επισκοπείο, οι ιερείς που κρατούν αποστάσεις από την επίσημη θέση της Εκκλησίας για τους εμβολιασμούς, η στάση του μητροπολίτη Χρυσόστομου και η επιστολή με παραλήπτη τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΙΚΑ ΑΓ. ΑΛΕΞΙΟΥ

Απέκτησε το πιο ακριβό μηχάνημα

Χωρίς το εμβόλιο πως θα

ανοίξει το Πανεπιστήμιο;

Μιλά στην «Πολιτεία» ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας. Και λέει ότι αν φοιτητές και καθηγητές δεν εμβολιαστούν άμεσα, δεν υπάρχει ορίζοντας επιστροφής στην συνηθισμένη τάξη του ιδρύματος. Και επικαλείται την έννοια της κοινωνικής ευθύνης.

19 07 21ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ

Κι όμως, η πανδημία «υπόσχεται» εύφορο έδαφος για την Αριστερά

Ο πρώην βουλευτής Αχαΐας και μάχιμος δικηγόρος στην Πάτρα «διαβάζει» με πολιτικούς όρους τη σοβούσα υγειονομική κρίση και ανακαλύπτει προνομιακό τοπίο μελλοντικά για την Αριστερά.

Χ. Μπονάνος: Ο μητροπολίτης μας «άμυνα»

στη συνωμοσία και την παραπληροφόρηση

Δήλωση στην «Πολιτεία» του αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, μετά την πρόσφατη συνάντηση του με τον μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο: «Επιτελεί ένα σπουδαίο έργο, τηρεί υπεύθυνη στάση απέναντι στην πανδημία, βοηθά στην καταπολέμηση του κορωνοϊού».

ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ: «ΤΡΟΜΟΣ»

Καλοντυμένος άνδρας επιτίθεται φραστικά σε γυναίκες. Τελευταίο κρούσμα την περασμένη Τρίτη. Οι περιγραφές που δόθηκαν στην Αστυνομία και οι επαναλαμβανόμενες επιθέσεις έξω από σούπερ μάρκετ της περιοχής.

ΧΡ. ΝΤΕΜΙΡΗΣ

«Ξήλωμα» πινακίδων έως τέλους!

19 07 21Ε. ΦΥΤΡΑΚΗΣ

Οι παιδεραστές, οι μαφιόζοι, το κυβερνητικό αφήγημα και 9 παραδείγματα στην «Πολιτεία» απ’ τον πρώην γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής για το νόμο Παρασκευόπουλου.

ΑΠ. ΒΑΝΤΑΡΑΚΗΣ

Οι 60ρηδες -και άνω- είναι

το θέμα και όχι οι έφηβοι

Μήνυμα στην «Πολιτεία», απ’ τον καθηγητή Υγιεινής του Πανεπιστημίου Πατρών. Επαναλαμβάνει ότι προτεραιότητα είναι να εμβολιαστούν όσοι σε πιθανή νόσηση θα επιβαρύνουν το Σύστημα Υγείας. Οι άνω των 60 ετών, δηλαδή. Και έπονται τα παιδιά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Το δημογραφικό πρόβλημα ως προέκταση της οικονομικής κατάστασης των νοικοκυριών. Η Ελλάδα πολύ χαμηλά σε αναλογία γεννήσεων. Με μόλις 1,3 παιδιά ανά γυναίκα.

 

You may also like

Comments are closed.