ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Αυτή την Δευτέρα στην «Πολιτεία»: Γίναμε Έβρος με καταδιώξεις διακινητών-μεταναστών

Facebook
Twitter
Διαστάσεις δείχνει να παίρνει η μεταφορά παράτυπων μεταναστών στην Αχαΐα, με τους διακινητές να είναι αδίστακτοι και να προκαλούν σοβαρά προβλήματα όταν εντοπίζονται και καταδιώκονται από αστυνομικούς. Το Σάββατο λίγο έλειψε σε τέτοιο περιστατικό να προκληθεί σοβαρό δυστύχημα στην Πατρών Πύργου, θυμίζοντας πρόσφατες καταδιώξεις με οδυνηρές συνέπειες και νεκρούς στον Έβρο (Εγνατία Οδός).

Η μεγάλη ζήτηση εργατικών χεριών σε αγροτικές εργασίες στην Αχαΐα, έχει στρέψει το ενδιαφέρον των κυκλωμάτων διακίνησης στην περιοχή.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 12 03 224821Το φρεάτιο ξεχείλισε και τα λύματα μπήκαν στην πολυκατοικία!

Φρεάτιο υπερχείλισε και τα λύματα βρέθηκαν… μέσα στην πολυκατοικία! Η δυσοσμία ήταν απίστευτη και οι κάτοικοι δεν μπορούσαν να μείνουν στα σπίτια τους. Άμεσα η διαχείριση της πολυκατοικίας επικοινώνησε με την αρμόδια Υπηρεσία και το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε αλλά όχι άμεσα.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΛΜΕ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Συμμορίες δίνουν ραντεβού για ξύλο σε σχολείο

Αναστατώνει ΕΛΜΕ και γονείς τα ραντεβού μαθητών δύο σχολείων (Λυκείων) και η άγρια συμπλοκή ανάμεσά τους. Σε άλλη ανάλογη περίπτωση, τη συνάντηση μαθητών άλλων σχολείων πρόλαβαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Τα φαινόμενα ανησυχούν και ιδιαίτερα οι συμπεριφορές που οδηγούν σε τέτοια περιστατικά.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 12 03 224821Το ξανασκεφτήκαμε

για το τραμ στην Πάτρα

Οι επίμονες αναφορές της «Πολιτείας» για την ύπαρξη έτοιμης μελέτης από το 2009 για την επαναφορά του τραμ στην Πάτρα, «δένουν» με την πρόσφατη επίσημη πρόταση του Δήμου Πατρέων.

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Η μεγάλες περιπέτειες

του Hellenic Spirit

Ταξίδι περιπέτεια για τους ναυτικούς του Hellenic Spirit την περασμένη εβδομάδα. Το πλοίο που το προηγούμενο Σάββατο είχε προσκρούσει λόγω κακοκαιρίας σε άλλα πλοία μέσα στο Λιμάνι της Πάτρας, ξεκίνησε μετά από τρεις ημέρες για τα ναυπηγεία του Περάματος, αλλά το ταξίδι ήταν και πάλι περιπετειώδες, αφού τα κύματα το έφτασαν στην Καλαμάτα.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 12 03 224821Από Σχολή Καλογραιών,

Παράρτημα του Πανεπιστημίου

Το κτίριο της οδού Κορίνθου 221 που αποτελεί μνημείο εξέγερσης κατά της δικτατορίας, έχει την δική του μεγάλη ιστορία. Ξεκίνησε ως Σχολή Καλογραιών και Παρθεναγωγείο και μετά από χρόνια έγινε χώρος εξέγερσης και δημοκρατικών αγώνων.

Κατέβασαν 12χρονη

από αστικό λεωφορείο

Την ημέρα που το «112» προειδοποιούσε για έντονα καιρικά φαινόμενα και στη διάρκεια έντονης βροχόπτωσης στην περιοχή, οδηγός αστικού λεωφορείου στην Αιγιάλεια κατέβασε μαθήτρια από το όχημα γιατί δεν είχε μαζί της την μαθητική της ταυτότητα. Αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία.

Σερβίρουν αλκοόλ

σε σχολικά πάρτι

Γονείς μαθητών Γυμνασίων της Πάτρας καταγγέλλουν πως έχουν πυκνώσει τα «σχολικά πάρτι». Δίνουν στα παιδιά αλκοόλ, ενώ είναι σε όλους γνωστό ότι η είσοδος ανηλίκων σε τέτοια καταστήματα απαγορεύεται… δια ροπάλου

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top