ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτή την Δευτέρα στην «Πολιτεία»: Όλοι μαζί ή όλοι εναντίον ενός στον Εμπορικό;

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 06 26 212542
Οι εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο της Πάτρας ολοκληρώθηκαν και η επόμενη μέρα βρίσκει τις Παρατάξεις σε συζητήσεις με μοναδικό αντικείμενο την συγκρότηση Προεδρείου.

Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι της κάλπης έχουν να αντιμετωπίσουν ένα δίλημμα. Τη συγκρότηση αναλογικού Προεδρείου, ή το συνασπισμό των συνδυασμών απέναντι στο πρώτο αλλά με απώλειες ψηφοδέλτιο του Γιώργου Βαγενά; Οι ζυμώσεις είναι σε εξέλιξη αλλά ακόμη δεν βγαίνει «λευκός καπνός».

ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ

Η Εκκλησία των «θαυμάτων»

και η πατρινή που «περπάτησε»

Εντάσεις και καταγγελίες για τον ιερέα του Λυκαβηττού και τα «θαύματά» του. Πατρινή δηλώνει πως περπάτησε επειδή την ακούμπησε ο παπα-Δημήτρης. Ωστόσο ζητήθηκαν στοιχεία για την πάθησή της τα οποία δεν δόθηκαν ποτέ…

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 06 26 212542

Η εμφάνιση του Light ξεσήκωσε την ΕΛ.ΑΣ.

«Στο πόδι» η Αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής για την εμφάνιση του τράπερ Light σε παραλιακό κλαμπ στο Ρίο. Ισχυρές δυνάμεις βρίσκονταν στην ευρύτερη περιοχή, υπό τον φόβο επεισοδίων, λίγα 24ωρα μετά τα όσα συνέβησαν στα βραβεία Mad.

ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΑΞΙ

Πάτρα-Ρίο, όπως Πάτρα-Αθήνα…

Για να πας με ταξί μέχρι το Ρίο και να επιστρέψεις θα κοστίσει 20 ευρώ. Αν βάλεις ακόμη 10 ευρώ ταξιδεύεις για Αθήνα με το ΚΤΕΛ με επιστροφή. Οι αυξήσεις στα κόμιστρα βρίσκουν αντίθετους τους ταξιτζήδες.

ΑΡΑΞΟΣ

Όταν προσγειώνεσαι

στην πραγματικότητα…

Οι τουρίστες που φθάνουν στο αεροδρόμιο του Αράξου βλέπουν άλλα από ψηλά και… προσγειώνονται στην πραγματικότητα. Παντού μπροστά τους χωράφια και σκοτάδια, ενώ περίμεναν δάση και μαγικά τοπία.

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 06 26 212542

ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ

Ο τουρισμός

πιάνει «πάτο»

Η αισθητή απουσία Ρώσων, Ουκρανών και Λετονών αποτελεί πλήγμα για τον Τουρισμό. Το είχαν προβλέψει οι ξενοδόχοι της περιοχής και επιβεβαιώθηκαν.

 

«Γκάζια», εξατμίσεις

και… νεύρα στην Πάτρα

Καλοκαίριασε και οι αυτοσχέδιοι αγώνες οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών ξεσηκώνουν τους πολίτες. Έντονες οι διαμαρτυρίες. Ο «χάρτης» με τις πίστες της Πάτρας.

Έρχεται δημοπράτηση για

το τρένο Κάτω Αχαΐα-Πύργος

Σύντομα, ίσως και στις αρχές Ιουλίου, η δημοπράτηση του τρένου Κάτω Αχαΐα-Πύργος. Στόχος τα έργα αναβάθμισης να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2023.

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 06 26 212542Γιατί  «βάλτωσαν» τα

έργα στη Μαρίνα της Πάτρας

Απαντήσεις στο ερώτημα γιατί δεν γίνονται έργα αποκατάστασης στην Μαρίνα της Πάτρας δίνει ο υπεύθυνος Γιώργος Αγγελόπουλος. Διαπιστώνεται κωλυσιεργία στα Υπουργεία, δεν έχουν εγκριθεί οι μελέτες.

Παγκαλαβρυτινός:

Ο Σύλλογος των 149 ετών

Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πάτρας. Ανοίγουμε το «βιβλίο του δραστήριου Συλλόγου των 149 ετών, συνομιλώντας με τον πρόεδρό του Φώτη Παπαθεοδώρου.

Αντώνης Κουνάβης

«Πάμε για πρωτιά

της ΝΔ στην Αχαΐα»

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης μιλά στην «Πολιτεία» για τον πρωταρχικό στόχο της ΝΔ που είναι η πρωτιά του κόμματος. Τι λέει για τις πρωτοβουλίες της οργάνωσης και το… επόμενο βήμα.

 

You may also like

Comments are closed.