ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Πλοκάμια στην Πάτρα η «Μαφία του καφέ»

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 09 08 21
Λαθρέμποροι στήνουν μηχανισμούς εκβιασμού και σε τοπικές επιχειρήσεις

ΖΗΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ

Πριν η κατάσταση γιγαντωθεί

και καταστεί ανεξέλεγκτη!

ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΤΖΙΡΟΙ

Από την έκνομη δραστηριότητα,

τεράστια ποσά χάνει το Δημόσιο

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 09 08 21Δίδυμο Ρομά με μαύρη BMW «περιοδεύει»

σε χωριά και επιτίθεται σε ηλικιωμένους!

Κάμερες φαίνεται ότι έχουν καταγράψει τη δράση δυο Ρομά που κινούνται με μαύρη BMW και επιλέγουν «εύκολους στόχους» σε χωριά της Δυτικής Αχαΐας. Τουλάχιστον δυο οι καταγεγραμμένες επιθέσεις τους, σε Ματαράγκα και Ριόλο, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Πολιτεία». Αιφνιδιάζουν τους στόχους τους και «χτυπούν».

ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Γιατί «ξεφούσκωσαν» οι αντιεμβολιαστές

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΙΝΟΣ

Δεν ήταν όλα άψογα στην κινητοποίηση των αρχών στη Ζήρια, λέει η «Πολιτεία». Άψογη, όμως, η ενθαρρυντική παρέμβαση προς τους πληγέντες απ’ τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας.

«ΧΡΥΣΑΦΙ» Η ΒΕΝΖΙΝΗ

Σπάει και το φράγμα των 1,7

ευρώ η αμόλυβδη στην Πάτρα

Ξέφρενη η πορεία της αμόλυβδης. Πως εξηγούνται οι αλλεπάλληλες αυξήσεις των τελευταίων μηνών κι εν μέσω πανδημίας. Η «Πολιτεία» ανιχνεύει το τοπίο των τιμών και καταλήγει στο συμπέρασμα: Μη «πυροβολείτε» τον βενζινοπώλη.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 09 08 21

Ιδού το πλιάτσικο την

ώρα της μεγάλης φωτιάς

Μαρτυρία στην «Πολιτεία» για την δράση των Ρομά που βρήκαν ευκαιρία να «εφορμήσουν» σε σπίτια στη Μπούκα, κοντά στο Λαμπίρι, την ώρα που καιγόταν ο τόπος. Κάτοικος της περιοχής ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους διαρρήκτες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Οι μεγάλες «πληγές» της Εστίασης

θα «βγουν» τον ερχόμενο χειμώνα

Επιχειρηματίας, φοιτητής και… συλλέκτης πτυχίων. Μιλά στην «Πολιτεία» για την επόμενη μέρα στην Εστίαση, για τις εκλογές στον ΣΚΕΑΝΑ και τις προθέσεις του αλλά και για το έργο του πρώην προέδρου του Συλλόγου Σπύρου Στεργίου.

«Κάρβουνο» καλλιέργειες στη Δυτική Αχαΐα

απ’ τον καύσωνα, ανατιμήσεις προ των πυλών

Για ολοκληρωτική ζημιά κάνουν λόγο στην «Πολιτεία» παραγωγοί απ’ την Δυτική Αχαΐα. Οι παρατεταμένες υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών φέρνουν σε απόγνωση τους καλλιεργητές. Χρειάστηκε παρέμβαση απ’ τον Άγγελο Τσιγκρή για να… κινηθεί ο ΕΛΓΑ.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ 09 08 21Η ΔΙΠΛΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ

Γιατί παρουσιάζουν κάθετη

πτώση οι εξαργυρώσεις λιρών

Θεαματική πτώση στις εξαργυρώσεις λιρών και στην Πάτρα. Δυο οι εκδοχές: Ή οι κάτοχοι «ξέμειναν» από αποθέματα ή κρατούν τον χρυσό στο σεντούκι, για πάν ενδεχόμενο, σε μια εποχή που επιστρέφει η αβεβαιότητα.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Σε τροχιά ανόδου η αγορά δικύκλων στην Πάτρα. Ικανοποιητική η ζήτηση, παρά τη συγκυρία της περιόδου. Τι δείχνουν τα επίσημα στοιχεία για τις ταξινομήσεις και ποιοι παράγοντες επηρεάζουν μέρος της αγοράς.

 

You may also like

Comments are closed.