ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΕΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτή την Δευτέρα στην «Πολιτεία»: Τα πρόστιμα της ανακύκλωσης «καίνε» τον Δήμο

Καταγραφή 5
Η Ανακύκλωση αποδεικνύεται βραδυφλεγής «βόμβα» για την Πάτρα. Το πρόστιμο για τη μη επίτευξη των στόχων που απειλεί τον Δήμο από την Ευρωπαϊκή Ένωση «πάει» για το 2023. Αν αυτό συμβεί ο δημοτικός προϋπολογισμός θα «τιναχτεί στον αέρα». Ο Δήμος προσπαθεί με κάθε μέσο έτσι ώστε να πετύχει την πλήρη κατάργησή του. Ωστόσο μείζον είναι το θέμα της επίτευξης των στόχων από τους οποίους θα εξαρτηθούν πολλά…

 

Καταγραφή 5ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Οι βουλευτές παίρνουν «τα βουνά και τα λαγκάδια»

Σε τροχιά εκλογικής ετοιμότητας βρίσκονται οι βουλευτές της Αχαΐας. Το σενάριο του εκλογικού αιφνιδιασμού για το Φθινόπωρο επιταχύνει τα σχέδιά τους και ανεβάζει τις «στροφές» στα πολιτικά γραφεία.

Πυκνώνουν οι περιοδείες ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και συγκεντρώσεις ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι.

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Στο τέλος του Ιουνίου ο «κορμός» του ψηφοδελτίου στην Αχαΐα.

ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ

«Μην σκεφθείτε

να το κλείσετε»

Πατρινοί μιλούν στην «Πολιτεία» για το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο. «Δεν θα ανεχτούμε να κλείσει» είναι το μήνυμα που στέλνουν, την ερχόμενη Δευτέρα η συνάντηση Γκάγκα Πελετίδη.

Καταγραφή 5ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ

Πώς παγιδεύουν

τα ΑΤΜ

Νέα απάτη. Παγιδεύουν ΑΤΜ και παίρνουν χρήματα χωρίς κωδικούς. Τι πρέπει να προσέχετε. Συνεχίζεται η εξαπάτηση πολιτών και επιχειρήσεων σε Πάτρα και Δυτική Ελλάδα. Πρώτος στόχος οι ηλικιωμένοι.

ΠΑΤΡΑ

Η επιχείρηση αναβάθμισης

της Πλατείας Εθνικής Αντίστασης

Αρπάχτηκαν

γνωστοί γιατροί

Γνωστοί γιατροί της Πάτρας αρπάχτηκαν για την επικείμενη λειτουργία ιατρικής μονάδας. Αναμένεται καταγγελία στον ιατρικό Σύλλογο.

Δήμος: Με ύβρεις στον Δήμαρχο

απαντά η Διευθύντρια που καθαιρέθηκε

Επίθεση με σκληρές εκφράσεις και αποδέκτη ακόμη και τον Δήμαρχο Πατρέων εξαπολύει η Διευθύντρια που καθαιρέθηκε από τον Δήμο.

Καταγραφή 5ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ η παραβατικότητα των ανηλίκων στην Πάτρα.

Τους χρησιμοποιούν συγγενείς τους για να αποφεύγουν τα χειρότερα. Απασχολούν το 80% των αστυνομικών σημάτων.

Τους βάζουν να

τρίβουν πατώματα

Καταγγελία πελάτη στην «Πολιτεία» για «πάρεργα» σε βάρος εργαζομένων σε μεγάλη «αλυσίδα» της Πάτρας. «Τους βάζουν τα τρίβουν τα πατώματα». Πρακτικές εργασιακού μεσαίωνα για να γλιτώσουν λίγα ευρώ.

Π. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Σκληρή απάντηση του

αντιπρύτανη σε Αθανασόπουλο

Η δημόσια καταγγελία του Προϊσταμένου της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου, έφερε αντιδράσεις. Μετά τον Πρύτανη Χρ. Μπούρα, σειρά είχε ο αντιπρύτανης Π. Δημόπουλος. Με δήλωσή του στην «Πολιτεία» εξαπολύει επίθεση στον Γ. Αθανασόπουλο.

Καταγραφή 5ΧΑΡΗΣ ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ

Φτιάχνουν ομάδες χωρίς ενίσχυση

Ο Πρόεδρος των Αστυνομικών της Αχαΐας για τις εσωτερικές μετακινήσεις στην ΕΛ.ΑΣ.

116 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ

Οι ραδιοερασιτέχνες «έστειλαν»

την 335Μ σε όλο τον Πλανήτη

Στα πλαίσια της μεγάλης ετήσιας άσκησης του ΝΑΤΟ που έγινε στην 116 Πτέρυγα Μάχης, τα μέλη της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών της Δυτικής Ελλάδας τίμησαν την ιστορική 335 Μοίρα. Με μία εξαιρετικά πρωτότυπη παρέμβασή τους έστειλαν μηνύματα σε όλο τον Πλανήτη.

You may also like

Comments are closed.