ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Πάτρα: Αυτόφωρο για το Γιώργο Κοτοπούλη και 1000 ευρώ πρόστιμο για κλειστό μαγαζί

Facebook
Twitter
Η ανάρτηση αυτούσια του γνωστού επιχειρηματία Γιώργου Κοτοπούλη στα social media, πριν από λίγο: 
Μια νύχτα στο αυτόφωρο άδικα.
Ο μήνας 13 χθες, τυχαίο; & τελευταία νύχτα απαγόρευσης στις 23:00! Στις 23.15 λοιπόν χθες, με κλειστό το μαγαζί & ενώ καθόμαστε 4 άτομα, έξω στα μηχανάκια μας ακουμπισμένοι εμφανίστηκαν 3 περιπολικά & με συνοπτικές διαδικασίες έκοψαν 3 πρόστιμα των 300€.
Οι δύο ήταν γείτονες πατέρας & γιος,το σπίτι τους στην άλλη γωνία,ο ένας μηχανικός μιλάγαμε για δουλεια & εμένα το σπίτι μου ακριβώς δίπλα πόρτα.Μου έβαλαν πρόστιμο 1000€ σε μαγαζί κλειστό & με πήραν μαζί τους.
Την ίδια στιγμή γινόταν καρναβάλι ακριβώς πιο κάτω ,όπως κάθε νύχτα.
Στην μοναδική ερώτηση που έκανα σε έναν αστυνομικό,γιατί δεν πάτε εκεί που γίνεται χαμός & ο κίνδυνος μετάδοσης είναι τεράστιος ενώ εδώ είμαστε 4 με μάσκες; Η απάντηση ήταν,καλά τώρα τι μας ρωτάς,να πάμε 6 αστυνομικοί μέσα σε τόσο κόσμο;Άρα, να πάμε & εμείς μέσα στο κόσμο στις πλατείες για να μην μπορείτε να έρθετε.
Ευγενέστατοι όμως με άφησαν σε μια καρέκλα για 10 ώρες,σε σημείο που πιάστηκα, σε ένα δωμάτιο μόνο μου προφανώς λόγω covid. Ο εισαγγελέας το πρωί έδωσε εντολή να φύγω & θα βρεθούμε στο δικαστήριο. Απ;o τις λίγες φορές που δε γουστάρω που είμαι Έλληνας.
Καλησπέρα σας-Buenas tardes
*** Φωτο από fb Γιώργου Κοτοπούλη
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top