ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Αυτοψία Μητσοτάκη σε σούπερ μάρκετ: Η μάχη με την ακρίβεια συνεχίζεται – Μείωση τιμών στο βρεφικό γάλα έως 20%

Facebook
Twitter

Αυτοψία σε σούπερ μάρκετ στη Λένορμαν έκανε o Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης  συνοδευόμενος από τον υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, προκειμένου να ελέγξει τις τιμές στα προϊόντα.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για τη μείωση των τιμών στα προϊόντα, είπε ο Πρωθυπουργός και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο βρεφικό γάλα. «Ένα προϊόν το οποίο μας είχε απασχολήσει πολύ και με την παρέμβαση την οποία κάναμε, ουσιαστικά ρυθμίζεται το περιθώριο του μικτού κέρδους. Βλέπουμε μειώσεις οι οποίες είναι μεταξύ 15 και 20%, μειώσεις σημαντικές ειδικά για τους νέους γονείς, καθώς οι τιμές το τελευταίο διάστημα είχαν όντως ξεφύγει» είπε.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι αναγνωρίζεται η δυσκολία που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά. «Προφανώς και δεν έχουμε αντιμετωπίσει το πρόβλημα της ακρίβειας. Είναι μια συνεχιζόμενη μάχη, όπως έχουμε πει πολλές φορές, αλλά πιστεύω ότι είναι ένα σημαντικό βήμα, διαρθρωτικό βήμα, το οποίο αφορά την ίδια τη λειτουργία της αγοράς, το οποίο τελικά θα έχει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Αυτό ελπίζουμε» είπε ο πρωθυπουργός.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top