ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Αυτοψία στην Πατρών – Πύργου: “Τρέχει” το έργο για το νέο Αυτοκινητόδρομο!

1 7
Ασφαλώς και όσοι έχουν τη δυνατότητα να κινούνται στο υφιστάμενο δίκτυο του νέου αυτοκινητόδρομου της Πατρών Πύργου αλλά και να προσεγγίσουν σημεία του έργου στη νέα χάραξη, διαπιστώνουν πως το έργο προχωρά με ταχείς ρυθμούς.

9 1 1

Η «Πολιτεία προχώρησε σε αυτοψία σε πολλά σημεία του νέου δρόμου, όπου διαπιστώνονται τα εξής: Ήδη εκτελούνται οι εργασίες διάνοιξης στο υφιστάμενο δίκτυο το οποίο συμπίπτει με το έργο και πιο συγκεκριμένα από το τέλος της Περιμετρικής της Πάτρας μέχρι τα όρια Αλισσού και Κάτω Αχαΐας.

Στο υπόλοιπο τμήμα που αποτελεί τη νέα χάραξη έχουν ήδη εντός του Νομού διανοιχτεί και κατασκευαστεί τεχνικά και χωματουργικά έργα σε 10 περίπου χιλιόμετρα (από Κάτω Αχαΐα μέχρι Απιδεώνα).

Σημειώνεται πως στην παρούσα φάση το έργο γίνεται τμηματικά από διαφορετικές εταιρείες που συμμετέχουν στην κοινοπραξία και εφόσον τα τμήματα αυτά ολοκληρωθούν θα προχωρήσουν οι διαδικασίες σύνδεσης. Επίσης, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2023 θα έχει ολοκληρωθεί το υπό εξέλιξη έργο τοποθέτησης κορυνών στον υφιστάμενο δρόμο, έργο που σε πολλά σημεία εντός των ορίων της Αχαΐας έχει ολοκληρωθεί.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ  ΤΗΣ «ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 21.11.2022

You may also like

Comments are closed.