ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτός είναι ο προπονητής του τάε κβον ντο που ασελγούσε σε ανήλικες αθλήτριες στην Ηλιούπολη

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του.

proponitis tae kwo do

Στη δημοσιότητα μετά από εντολή εισαγγελέα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 44χρονου προπονητή τάε κβον ντο που ασελγούσε σε ανήλικες στην Ηλιούπολη.

Πρόκειται για τον Αρης Δάτσιο του Χρήστου και της Φανής, που γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου του 1979 στο Στεφανέστι Ρουμανίας.

Από την περασμένη Δευτέρα ο προπονητής έχει προφυλακιστεί και σύμφωνα με το κατηγορητήριο βίασε πέντε ανήλικες αθλήτριες του.

Σε βάρος του ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

proponitis tae kwo do2

proponitis tae kwo do3

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, επιβαρυντικά μέτρησε για τον 44χρονο προπονητή το γεγονός ότι, φέρεται να πανομοιότυπο δράσης για να προσελκύει τα ανυποψίαστα ανήλικα θύματα του.

Ο κατηγορούμενος έκανε τις αθλήτριες να αισθάνονται όμορφα με τους επαίνους του, τις παρέσυρε σε εξατομικευμένες προπονήσεις και τις έκανε να να υποκύπτουν στις αρρωστημένες ορέξεις του.

Στη συνέχεια, προσπαθούσε να εξασφαλίσει τη σιωπή τους μέσω της ψυχολογικής πίεσης και της δημιουργίας αισθήματος ενοχής.

Οι έρευνες των αρμόδιων αρχών συνεχίζονται καθώς ερευνώνται πληροφορίες που θέλουν τον κατηγορούμενο προπονητή, να κακοποιούσε σεξουαλικά και μία 15χρονη αθλήτρια μέχρι και πριν από τη σύλληψή του.

You may also like

Comments are closed.

nafpaktos arthrou ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Ναύπακτος: Σε σοκ οι μαθήτριες που τις «έγδυσαν» με εφαρμογή και μοίραζαν τις ψεύτικες φωτογραφίες – Τι λέει ο πατέρας θύματος

Σε άσχημη, ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται οι έξι μαθήτριες από το γυμνάσιο της Ναυπάκτου οι οποίες είδαν τα ...