ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Αυξάνονται στην Πάτρα οι «Θεματοφύλακες»

2 2
Το θέμα είχε αποκαλύψει η «Πολιτεία» προ εβδομάδων. Για τις παρεμβάσεις των «Θεματοφυλάκων» και των «Αυτόχθονων Ιθαγενών»! Με πλήρες ρεπορτάζ για την αγωγή που είχαν στείλει στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου αλλά και τον Περιφερειάρχη.

Με αφορμή τα νέα μέτρα έχουν αυξηθεί οι λεγόμενοι «θεματοφύλακες» της Πάτρας. Στο διαδίκτυο και κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άνδρες και γυναίκες, κυρίως πρώην ή και νυν οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα, αλλάζουν τις φωτογραφίες τους βάζοντας… το Ελληνικό Εθνόσημο αλλά με την «σφραγίδα» των θεματοφυλάκων του άρθρου 120 του Συντάγματος.

Και ενώ το κύμα των «ψεκασμένων» και πολλές φορές επικίνδυνων με την συμπεριφορά τους μεγαλώνει, η Εισαγγελία της Πάτρας μέχρι σήμερα δεν έχει παρέμβει καίτοι υπάρχει σχετική εντολή από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Με ένα «πέρασμα» στο φέισμπουκ, εύκολα οι Εισαγγελικές αρχές θα μπορούσαν να εντοπίσουν τους «θεματοφύλακες» οι οποίοι κατά τον Ανώτατο Εισαγγελικό Λειτουργό του Αρείου Πάγου, ελέγχονται ακόμη και για κακουργηματικές πράξεις όπως αυτήν της «σύστασης εγκληματικής οργάνωσης»!

Θα πρέπει να τονιστεί πως μπορεί ο Αρτέμης Σώρρας να διέψευσε την σχέση του με τους «Θεματοφύλακες», όμως στην Πάτρα αρκετά πρώην μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις» έχουν… δραστηριοποιηθεί στους «ψεκασμένους» της… Θεματοφυλακής! Οι οποίοι ενίοτε μπορεί να γίνουν και επικίνδυνοι. Γιατί εμφανίζονται ως οι πλέον φανατικοί και δήθεν πως «εργάζονται» για ιερό σκοπό (την διαφύλαξη του άρθρου 120 του Συντάγματος»!

Κ. Φλαμής

You may also like

Comments are closed.