ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

”Η μεγάλη Έξοδος” – Αυξημένη κίνηση και στα διόδια

diodia6
Την έξοδο προς την περιφέρεια επιλέγουν πολλοί κάτοικοι των μεγάλων αστικών κέντρων αυτό το Σαββατοκύριακο, με την έναρξη των ελεύθερων μετακινήσεων σε όλη τη χώρα.

Aπό τα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών το τελευταίο 24ωρο (από τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 14 Μαΐου έως την ίδια ώρα το σήμερα πρωί) εξήλθαν 65.385 οχήματα, ενώ εισήλθαν 39.770 οχήματα. Την ίδια ώρα, με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα για τους ταξιδιώτες που φθάνουν στη χώρα μας, άνοιξε «πανιά» ο τουρισμός, και ήδη οι πρώτοι επισκέπτες καταφθάνουν στα ελληνικά νησιά και άλλους προορισμούς.

Για σήμερα 15 Μαΐου, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ,  από το λιμάνι του Πειραιά για διάφορα νησιά του Αιγαίου, έχουν προγραμματιστεί 8 αναχωρήσεις πλοίων 5 από τη Ραφήνα και 5 από το Λαύριο. Όπως ανέφερε στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη στην ΕΡΤ ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, χθες πάνω από 12.000 χιλιάδες πολίτες επιβιβάστηκαν στα πλοία για τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τον Αργοσαρωνικό. “Οφείλω να αναγνωρίσω ότι οι επιβάτες ακολούθησαν πιστά τα μέτρα αλλά και την προσπάθεια των ναυτικών που είναι επιφορτισμένοι για την τήρηση όλων αυτών των μέτρων” τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κατσαφάδος.

You may also like

Comments are closed.

ergasia ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευκολύνσεις για γονείς λόγω νόσησης τέκνων από κορωνοϊό – Ειδική άδεια ασθενείας εργαζομένων στο ιδιωτικό τομέα λόγω νόσησης από COVID

Με τροπολογία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων προβλέπονται διευκολύνσεις για τους γονείς όταν τα ...