ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Aγ. Ανδρέας: Προβληματισμός για κρούσματα κορωνοϊού υγειονομικών στη Μαιευτική

paidi nosokomeio art
Η συνδικαλιστική παράταξη των εργαζομένων του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας της Πάτρας, «Δημοκρατική Συνδικαλιστική Πρωτοπορία, με ανακοίνωσή της, φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα θέμα που εύλογα προβληματίζει:

Μεγάλος ο προβληματισμός για τούς 7 Συναδέλφους που νοσούν  από covid στην Μαιευτική-Γυναικολογική κλινική του Νοσοκομείου μας. Αριθμός αρκετά μεγάλος που δημιουργεί τεράστια προβλήματα λειτουργίας, δεδομένου οτι επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την έκδοση του προγράμματος υπηρεσίας του Προσωπικού.

Δεν θέλουμε να πιστεύουμε  ότι αυτό μπορεί να έχει να κάνει με το κέντρο διερχομένων που έχει καταντήσει ο χώρος της κλινικής που χρησιμοποιείται ως διάδρομος – πέρασμα πρός την οφθαλμολογική, εκείνο όμως που ευθαρσώς μπορούμε να πούμε είναι ότι ο  εκεί αριθμός των κρουσμάτων που υπάρχει σήμερα,  δεν υπήρχε ούτε τις πολύ δύσκολες  και  σκληρές ημέρες της μεγάλης  έξαρσης του κορωνοϊού.

Περαστικά στους Συναδέλφους…..

You may also like

Comments are closed.

130299567 10226397975481711 3208278798545535840 o ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ξεκινά το εορταστικό ωράριο- Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου

Το εορταστικό ωράριο που προτείνεται από τον Εμπορικό Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς 2023-2024, είναι το ...