ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Άγρια δολοφονία στην Ιεράπετρα: «Την ακινητοποίησε στην πισίνα και άρχισε να τη μαχαιρώνει»

Facebook
Twitter

Με πολλαπλές μαχαιριές φέρεται να σκότωσε την πρώην σύζυγό του, ένας άνδρας στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί, στην περιοχή Περιστερά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι είχε χωρίσει, ωστόσο εξακολουθούσαν να έχουν έντονους καυγάδες, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Όπως αναφέρει το creta24.gr, ο άνδρας φέρεται να μαχαίρωσε τη γυναίκα σε διάφορα σημεία του σώματός της και εκείνη έχασε τη μάχη για τη ζωή της, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν τον δράστη αναφέρουν πως ο 54χρονος είχε προαναγγείλει τη δολοφονία εδώ και καιρό, έχοντας μεγάλες διαφορές με τη 48χρονη. Έλεγε σε γνωστούς του πως θα τη σκότωνε, χωρίς όμως κανείς να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει απροστάτευτη η άτυχη γυναίκα που πέθανε με τρόπο μαρτυρικό.

Το έγκλημα σημειώθηκε σε εξωτερικό χώρο ενοικιαζόμενων δωματίων όπου έμενε προσωρινά η γυναίκα. Ο 54χρονος την εντόπισε το πρωί και της επιτέθηκε με σφοδρότητα. Όπως αναφέρει το radiolasithi.gr, την έριξε αρχικά κάτω με μια μοτοσυκλέτα και στη συνέχεια της επέφερε θανάσιμα πλήγματα με το μαχαίρι που κρατούσε.

Ο 54χρονος δράστης έχει επικοινωνήσει με τους αστυνομικούς και φέρεται να διαπραγματεύεται την παράδοσή του. Μετά το έγκλημα με θύμα την 48χρονη, εξέφρασε όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ την πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η άτυχη γυναίκα παραμένει στο σημείο που άφησε την τελευταία της πνοή, μέχρι να φτάσει ιατροδικαστής, που αναμένεται να ρίξει άπλετο φως, στις συνθήκες του φονικού. Δείτε τις εικόνες του radiolasithi.gr, από την περιοχή που έγινε το έγκλημα.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top