Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε την Πέμπτη 14 Μαΐου 2026 στην περιοχή των Λιοσίων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών της Άμεσης Δράσης. Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο σε ύποπτο όχημα στην οδό Βελισάριου, όμως ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα, ξεκινώντας καταδίωξη.
Το όχημα κατευθύνθηκε προς την οδό Αναγεννήσεως, όπου οι αστυνομικοί ήρθαν αντιμέτωποι με μια ομάδα περίπου 80 ατόμων, οι οποίοι τους επιτέθηκαν με πέτρες, ξύλα και μπουκάλια. Από τη σφοδρή επίθεση τραυματίστηκαν οι δύο αστυνομικοί, ενώ μάλιστα ο ένας φέρει και τραύμα από δάγκωμα. Επιπλέον, το περιπολικό υπέστη σημαντικές φθορές.
Οι αρχές προχώρησαν συνολικά σε τρεις συλλήψεις. Πρόκειται για δύο γυναίκες και τον οδηγό του οχήματος, ο οποίος ήταν μόνος του κατά τη διάρκεια της καταδίωξης και αρνήθηκε τον αρχικό έλεγχο.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης


