ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Άγρια κόντρα στο Άσυλο Ανιάτων Πάτρας

Facebook
Twitter
Οι εξελίξεις στο Άσυλο Ανιάτων αναμένονται σημαντικές. Ήδη ο πρόεδρος των εργαζομένων Θεόδωρος Παπαγεωργόπουλος ετοιμάζει μήνυση κατά της διοίκησης.
Όπως επισημαίνει στην «Πολιτεία», εκτός των άλλων «δύο μήνες το ίδρυμα δεν είχε παθολόγο γιατρό καθώς σταμάτησαν αιφνίδια την συνεργασία τους με την συγκεκριμένη επιστήμονα!

Προ ημερών αφίχθη μια καινούργια ιατρός όμως δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από την προηγούμενη σε σχέση με την κατάσταση της υγείας των τροφίμων κ.λπ.

Προ ημερών προκλήθηκε και επεισόδιο όταν ο πρόεδρος των εργαζομένων κάλεσε την Αστυνομία για να παρέμβει κατά της προέδρου και του διευθυντή. Τόσο η Γωγώ Καραλή, όσο και ο Άρης Γκατζόγιας μετέβησαν  στο Αστυνομικό Τμήμα καθώς επίσης και ο πρόεδρος των εργαζομένων. Στο 2ο Α.Τ. της οδού Ερμού έγινε καταγραφή του συμβάντος και θα ακολουθήσει μήνυση:

«Η νομοθεσία αλλά και η δικαστική απόφαση είναι σαφής και η διοίκηση καταπατά αυτές τις αποφάσεις», τονίζει ο κ. Παπαγεωργόπουλος. Αυτές τις ημέρες στο Ίδρυμα απασχολούνταν 6 άτομα αντί για 8 με αποτέλεσμα σύμφωνα με τον συνδικαλιστή, ένα άτομο να καλείται να εξυπηρετήσει… 30 ασθενείς!

Η διοίκηση κατά την καταγγελία, δεν στελεχώνει όπως πρέπει τις βάρδιες στο πλαίσιο της «οικονομίας» παραβιάζοντας το άρθρο 306 του Π.Κ.!

Από την πλευρά της πάντως η Πρόεδρος του Ιδρύματος Γωγώ Καραλή αν και εκλήθη από την «Πολιτεία» να απαντήσει στα καταγγελλόμενα, προτίμησε να μην πει ούτε κουβέντα. Είναι βέβαιο ωστόσο πως η κόντρα που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο περίπου χρόνια… θα συνεχιστεί!

Κωνσταντίνος Φλαμής

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top