ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Άγρια ληστεία μετά φόνου μιας νεαρής μητέρας στα Γλυκά Νερά

glyka nera astynomia fonos
Άγρια δολοφονία σημειώθηκε στα Γλυκά Νερά Αττικής μιας γυναίκας μπροστά στα μάτια του συζύγου και του παιδιού της, μέσα στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες διέρρηξαν το σπίτι μιας οικογένειας τη νύχτα της Δευτέρας και σκότωσαν τη γυναίκα, έχοντας δέσει τον σύζυγό της. Η γυναίκα ήταν νεαρής ηλικίας, 20 ετών.

Ακόμη ένα σοκαριστικό στοιχείο της υπόθεσης είναι πως οι αδίστακτοι δράστες δεν δίστασαν να σκοτώσουν ακόμη και τον σκύλο της οικογένειας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, ενώ οι δράστες φέρονται να έχουν αρπάξει χρήματα ύψους 15.000 ευρώ και κοσμήματα της δολοφονηθείσας γυναίκας, αξίας 15.000 ευρώ.

Στο σημείο έσπευσαν, τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, το οποίο διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.

Ακόμη ένα σοκαριστικό στοιχείο της υπόθεσης είναι πως οι αδίστακτοι δράστες δεν δίστασαν να σκοτώσουν ακόμη και τον σκύλο της οικογένειας.

Τι είπε ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο σύζυγος και πιλότος στο επάγγελμα ανέφερε στην αστυνομία πως οι ληστές παραβίασαν μία πόρτα στο πίσω μέρος του σπιτιού.

Ο άνδρας, είπε στους αστυνομικούς ότι το συμβάν έλαβε χώρα τη νύχτα με τους ληστές να μπαίνουν στο σπίτι και να σκοτώνουν μπροστά στα μάτια του τη σύζυγό του γιατί φώναζε…

Οι γείτονες είπαν στους αστυνομικούς ότι η οικογένεια είχε κι ένα σκυλί το οποίο δεν άκουσαν να γαυγίζει. Κι αυτό γιατί οι αδίστακτοι δολοφόνοι, σκότωσαν και το σκυλί της οικογένειας…

You may also like

Comments are closed.