ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω ζητάει από τον Κωνσταντή να ματαιώσουν τον γάμο τους

Facebook
Twitter
Με δύο επεισόδια έρχονται την επόμενη εβδομάδα οι “Άγριες Μέλισσες“.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, η Ελένη επισκέπτεται τον Ζάχο και αυτή η συνάντηση θα τη φέρει σε σύγκρουση με τον Λάμπρο. Η Δρόσω ζητάει απ’ τον Κωνσταντή να ματαιώσουν τον γάμο τους. Θα καταφέρει η σχέση τους να ξεπεράσει τον καινούριο σκόπελο;

Άγριες Μέλισσες

Η Ασημίνα παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Ο Νέστορας αναλαμβάνει να φέρει τον Θανασάκη στο δικό του σπίτι, προκειμένου να τον έχουν από κοντά. Η Μάρω προχωράει σε μια αποκάλυψη που θα συγκλονίσει την Ελένη, την ίδια στιγμή που ο Παναγιώτης ανακαλύπτει τον άνθρωπο που τον χτύπησε την ημέρα της διαμαρτυρίας.

Οι οικονομικές ατασθαλίες του Ακύλα οδηγούν τον Δούκα έξω απ’ την επένδυση του αεροδρομίου.

Άγριες Μέλισσες

Η κίνηση αυτή θα βγάλει στην επιφάνεια τον επικίνδυνο εαυτό του Μεγαρίτη κι ο πόλεμος μεταξύ των ανδρών, μόλις ξεκινά.

Άγριες Μέλισσες: Τρίτη 18 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 56

Με τον ερχομό του νέου έτους, γίνονται τα εγκαίνια του στρατιωτικού αεροδρομίου. Ο Ακύλας απειλεί ανοιχτά τον Δούκα και τη Μυρσίνη και εκείνοι με τη σειρά τους θα πρέπει να αποφασίσουν ποια θα είναι η απάντησή τους.

Άγριες Μέλισσες

Ο Παναγιώτης κατηγορεί ευθέως τον Θανασάκη πως είναι εκείνος που τον χτύπησε και ζητά από τον Άγγελο να το ερευνήσει. Η Ασημίνα έχει μια δυσάρεστη συνάντηση στο σπίτι του Νικηφόρου με τη Ρένα που είναι αποφασισμένη να τον διεκδικήσει.

Άγριες Μέλισσες

Η Δρόσω δέχεται την επίσκεψη ενός σκηνοθέτη που της κάνει μια απρόσμενη πρόταση. Ο Λάμπρος, καταρρακωμένος από την απάντηση του Υπουργείου, αναζητά μια άλλη διέξοδο, ενώ ο Ζάχος κλείνει μια μεγάλη συμφωνία για την Ελένη. Ο Λευτέρης έρχεται με άδεια και η Ζωή διαπιστώνει πως δεν είναι πια ο ίδιος…

Άγριες Μέλισσες

Τον ρόλο του σκηνοθέτη Δάκη Βασιλείου, ενσαρκώνει ο Σόλων Τσούνης.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top