ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Αγρίνιο: 27 χρόνια φυλακή σε ιερέα που ασελγούσε σε ανήλικες

Facebook
Twitter
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Λευκάδας ανακοίνωσε τη Δευτέρα, 18 Ιουλίου, την καταδίκη του 50χρονου ιερέα από το Αγρίνιο που ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια, σε κάθειρξη 27 ετών.

Το δικαστήριο ανακοίνωσε ότι από την ποινή του είναι εκτιτέα τα 20  χρόνια, ενώ θα αφαιρεθεί ο ένας χρόνος προφυλάκισης.

Ο ιερέας κρίθηκε ένοχος για έξι βίντεο παιδικής πορνογραφίας, βιασμό κατά συρροή και ασέλγεια κατά συρροή και εξακολούθηση. Ο 50χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές ενώ, με την ανακοίνωση της ποινής του, κάποια από τα θύματά του ξέσπασαν σε κλάματα.

Παράλληλα η δικογραφία διαβιβάστηκε στο Εφετείο του Αγρινίου ώστε να διερευνηθεί εάν υπάρχουν τυχόν ποινικές ευθύνες των δύο μανάδων των κοριτσιών που υπέστησαν τα παραπάνω από τον ιερέα καθώς και του ίδιου για την περίπτωση ακόμη δυο κοριτσιών που κατέθεσαν ως μάρτυρες και δεν έχουν κάνει μήνυση.

Τα στοιχεία για τη δράση του ιερέα που έφεραν στην επιφάνεια οι έρευνες των αρχών προκάλεσαν σοκ ακόμα και σε έμπειρους αστυνομικούς. Σύμφωνα με δεδομένα από τα κινητά του τηλέφωνα και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές προκύπτει η απόλυτη εξάρτηση των ανήλικων κοριτσιών που ζούσαν μαζί με τις μητέρες τους στο σπίτι του ιερέα. Τα κορίτσια, όπως προκύπτει, υπάκουαν τυφλά τον 50χρονο και φοβόντουσαν μην τον απογοητεύσουν ή τον δυσαρεστήσουν ενώ, πολλές φορές, τις τιμωρούσε.

Πηγή: ethnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top