ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Αγρίνιο: Αναβρασμός για το ενδεχόμενο μεταφοράς του ΕΟΠΥΥ στο Μεσολόγγι

1659529287350
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με εκπροσώπους των εργαζομένων του ΕΟΠΥΥ στο Αγρίνιο οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τη φημολογούμενη μεταφορά της υπηρεσίας στο Μεσολόγγι.

Επισήμαναν οι εργαζόμενοι πως το ενδεχόμενο κλεισίματος της υπηρεσίας και του φαρμακείου του Οργανισμού και η μεταφορά τους στο Μεσολόγγι «αποτελεί απόφαση με εγκληματικές προεκτάσεις για τους κατοίκους του μεγαλύτερου Δήμου της Αιτωλοακαρνανίας».

Ο Γ. Παπαναστασίου επικοινώνησε άμεσα με το γραφείο του Υπουργού Υγείας και έθεσε το ζήτημα επισημαίνοντας τις σοβαρές συνέπειες μιας αντίστοιχης απόφασης.

«Είναι αδιανόητη οποιαδήποτε συζήτηση για κλείσιμο του ΕΟΠΥΥ Αγρινίου. Είναι ανεπίτρεπτο να θέτουν προ τετελεσμένου χιλιάδες ευάλωτους συνανθρώπους μας και να τους υποβάλλουν σε μια οδυνηρή διαδικασία. Είχα έγκαιρα θέσει το ζήτημα με επιστολή προς τη Διοικητή του ΕΟΠΥΥ και σήμερα επικοινώνησα με συνεργάτες του Υπουργού Υγείας προκειμένου να τους ενημερώσω για την αναστάτωση που έχει προκληθεί στο Αγρίνιο. Αναντίρρητα στεκόμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας και των εργαζόμενων και δηλώνουμε ότι θα ασκήσουμε πίεση για την αποτροπή ενός τεράστιου λάθους», σημείωσε ο δήμαρχος.

Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγρινίου μετείχαν οι κ. Απ. Διώτης, Θ. Καρβούνης και οι κ. Α. Κατσίκα, Μ.Σαμουρίδου και Α.Μπίνα .

You may also like

Comments are closed.