ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Αγρίνιο: Για βιασμούς δυο ανήλικων κοριτσιών και πορνογραφία συνελήφθη ιερέας

Facebook
Twitter
Ιερέας συνελήφθη στο Αγρίνιο με την κατηγορία βιασμού δύο ανήλικων κοριτσιών πριν από χρόνια, ενώ κατά την έρευνα των αστυνομικών βρέθηκε στην κατοχή του πορνογραφικό υλικό ανηλίκων.

Μετά από καταγγελίες δύο ενήλικων πλέον κοριτσιών πριν από πέντε χρόνια -όταν ήταν 14 και 17 ετών- ο 49χρονος σήμερα ιερέας, τις είχε κακοποιήσει σεξουαλικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης γνωρίζονταν με τις οικογένειας των θυμάτων. Αρχικά τις αποπλάνησε και στη συνέχεια βίασε τις ανήλικες μαθήτριες. Όπως δήλωσαν στην Ασφάλεια Αγρινίου οι ενήλικες πια κοπέλες, δεν το είχαν καταγγείλει, φοβούμενες την κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας, αλλά μετά το κίνημα Me too και την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, αποφάσισαν να αποκαλύψουν τα όσα εφιαλτικά έζησαν στα χέρια του 49χρονου ιερέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοχή του ιερέα που ήταν εφημέριος σε χωριό του  Ορεινού Βάλτου, βρέθηκε φωτογραφικό υλικό με παιδική πορνογραφία.

Κρατείται στην ασφάλεια, σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος του και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Αγρινίου. Οι κατηγορίες είναι για βιασμό κατά συρροή ανηλίκων, ασελγείς πράξεις και κατοχή πορνογραφικού υλικού.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top