ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Αγρίνιο: O γαμπρός σκηνοθέτησε ληστεία για να αποφύγει την “κουλούρα”

Facebook
Twitter
Μέχρι τις δικαστικές αίθουσες έφτασε η πρωτοφανής υπόθεση που συντάραξε το 2019 το Αγρίνιο, με πρωταγωνιστή έναν γαμπρό που φέρεται να σκηνοθέτησε ληστεία για να γλιτώσει τον…γάμο.

«Ήταν ένα σενάριο το οποίο το σκέφτηκε ο ίδιος παραμονή του γάμου του. Αυτό ήταν», λέει ο Σπύρος Κωνσταντάρας, δικηγόρος της μηνύτριας.

«Το αν είναι ληστεία, ή μόνο σωματική βλάβη, ή απόπειρα ληστείας ή κάτι άλλο, μικρή σημασία έχει, πάντως συμβάν έγινε», αναφέρει από την πλευρά του ο δικηγόρος του γαμπρού, Ιωάννης Ψάρρης.

Η πρώην σύντροφός του ήταν εκείνη που τον μήνυσε καταγγέλλοντας μάλιστα πως τα «κλοπιμαία» της δήθεν ληστείας δεν της επεστράφησαν.

«Έχει κάνει μία δική της αυτοτελή μήνυση κατά του προσώπου το οποίο φαίνεται ότι σκηνοθέτησε όλη αυτή την ιστορία προκειμένου να ματαιωθεί ο γάμος και έχει κάνει και μία αγωγή αποζημιώσεως για την ηθική βλάβη την οποία ισχυρίζεται ότι υπέστη», τονίζει ο κ. Κωνσταντάρας.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν τον Μάιο του 2019. Όπως ισχυρίστηκε ο άνδρας, δύο κουκουλοφόροι διέρρηξαν το σπίτι του ζευγαριού, τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον άφησαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Στη συνέχεια στενά συγγενικά πρόσωπα τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Αγρινίου για νοσηλεία. «Ότι βρέθηκε λιπόθυμος, δεμένος, ότι διακομισθεί στο νοσοκομείο με εγκεφαλική διάσειση, αυτά είναι αδιαμφισβήτητα γεγονότα», τονίζει ο κ. Ψάρρης.

Ο άνδρας θα υποστηρίξει πως υπήρξε θύμα ληστείας λίγη ώρα πριν από το προγαμήλιο γλέντι. Άλλωστε γι’ αυτό μεταξύ των κλοπιμαίων ήταν και τα δώρα γάμου.

«Μόνο η ίδια ξέρει άμα αφαιρέθηκε ή δεν αφαιρέθηκε κάτι, αλλά το γεγονός ότι ουδέποτε πήγε στην αστυνομία για να πει ότι μου αφαιρέθηκε αυτό, αυτό και αυτό, σημαίνει ότι όλα τα βρήκε στο σπίτι άρα τίποτα δεν αφαιρέθηκε, γι’ αυτό και δεν μπορούμε να πούμε για ληστεία ίσως γιατί η ληστεία προϋποθέτει αφαίρεση πράγματος», τονίζει ο συνήγορος του άνδρα.

Σύμφωνα με το MEGA, οι πολλές αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε στις καταθέσεις του ήταν εκείνες που τον πρόδωσαν με τον ίδιον να φέρεται να ομολογεί στους αστυνομικούς πως δεν υπήρξε ληστεία τελικά.

«Στην αρχή ισχυρίστηκε ότι υπέστη ληστεία, υπέστη φίμωση, υπέστη παράνομη βία, ενώ απεδείχθη στην συνέχεια ότι αυτό είναι ψευδές και γι’ αυτό τον λόγο του απαγγέλθηκε αυτή η κατηγορία», επισημαίνει ο κ. Κωνσταντάρας.

Σύμφωνα με τον “δράστη”, ο ξυλοδαρμός που υπέστη από άλλο άτομο ήταν υπαρκτός με τα κίνητρα πάντως να μην είναι μέχρι τώρα γνωστά. Η εκδίκαση της υπόθεσης μετατέθηκε για τις 7 Ιουλίου, καθώς έλαβε για τρίτη φορά αναβολή με την παρ’ ολίγον νύφη να ζητά να μάθει γιατί ο πρώην αγαπημένος της έφτασε σε σημείο να σκηνοθετήσει ληστεία για να αποφύγει την «κουλούρα».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top