ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Αγρίνιο: Σοκ από την άγρια επίθεση σε 13χρονο – Μηνύσεις κατέθεσε η μητέρα του

bullying1 1
Θύμα άγριου μπούλινγκ από συμμαθητές του έπεσε ένας 13χρονος στο σχολείο του στο Αγρίνιο. Μια επίθεση μάλιστα που καταγράφηκε σε κινητά μαθητών και κυκλοφόρησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε μηνύσεις προχώρησε η μητέρα του παιδιού.

Στο σοκαριστικό βίντεο διακρίνεται μια συμμαθήτρια του αγοριού να το χτυπά με βία στο κεφάλι. Το παιδί σηκώνει το χέρι του σε μια προσπάθεια να προστατευθεί. Γύρω του υπάρχουν κι άλλοι που ακούγονται να επιδοκιμάζουν το άγριο μπούλινγκ σε βάρος του.

Το βίντεο με το νέο περιστατικό μπούλινγκ σε σχολείο γρήγορα λαμβάνει διαστάσεις και ο ανήλικος σταματά να πηγαίνει στο μάθημα για 15 ολόκληρες ημέρες.

“Του επιτίθεται η ανήλικη με σφοδρότητα, με κλωτσιές, με μπουνιές, με άγρια χτυπήματα στο κεφάλι. Και το χειρότερο είναι αυτό βιντεοσκοπείται, το έχουν ανεβάσει σε Instagram και στο tik tok”, αναφέρει ο δικηγόρος Παντελής Βαμβακάς.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο εκφοβισμός του 13χρονου μαθητή έγινε στις 11 Νοεμβρίου, αμέσως η μητέρα του ενημέρωσε τη διεύθυνση του σχολείου, η οποία, όπως καταγγέλεται, αδιαφόρησε και στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου για εκφοβισμό και σωματική κακοποίηση του 13χρονου από 7 ανηλίκους.

You may also like

Comments are closed.