ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Συνεχίζει κανονικά την λειτουργία του το γραφείο του ΕΟΠΥΥ

eopyy aitimata
Aποτέλεσμα φαίνεται πως έφεραν οι παρεμβάσεις και οι πιέσεις που ασκήθηκαν στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας από αυτοδιοικητικούς και πολιτικούς παράγοντες για να αποτραπεί το κλείσιμο του γραφείου και του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ στο Αγρίνιο. 

Με τον υπουργό Υγείας Θ.Πλεύρη και τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ είχαν επαφές τις τελευταίες ημέρες εκπρόσωποι της περιφερειακής και δημοτικής αρχής, βουλευτές και υγειονομικοί παράγοντες που έκαναν γνωστές τις αντιδράσεις στο Αγρίνιο και τα προβλήματα που θα προκύψουν απο ενδεχόμενο κλείσιμο της υπηρεσίας.

Xθες υπήρξαν πληροφορίες πως τα δεδομένα άλλαξαν ενώ ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Θανάσης Παπαθανάσης είχε επικοινωνία με την Διοικήτρια του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Θεανώ Καρποδίνη κατά την οποία έλαβε διαβεβαιώσεις πως «συνεχίζει κανονικά την λειτουργία του το γραφείο του ΕΟΠΥΥ στο Αγρίνιο»

Ο κ.Παπαθανάσης δήλωσε πως «το Αποκεντρωμένο γραφείο του Ε.Ο.Π.Π.Υ. στο Αγρίνιο συνεχίζει κανονικά την λειτουργία του. Οι φαρμακοποιοί του Αγρινίου και των περιχώρων θα συνεχίσουν να υποβάλλουν κανονικά τους λογαριασμούς τους στο γραφείο του Αγρινίου όπως και μέχρι σήμερα. Επίσης δεν αλλάζει κάτι και στη μέχρι σήμερα εξυπηρέτηση των πολιτών».

You may also like

Comments are closed.