ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Αγρίνιo: Βούλγαρος εξαπάτησε ηλικιωμένη αλλά την… πάτησε στη Πάτρα

astynomia peripoliko
Θα το «φυσάει και δεν θα… κρυώνει» 35χρονος Βούλγαρος απατεώνας  που συνελήφθη χθες Τρίτη 25 Οκτωβρίου, από αστυνομικούς της Ασφάλεια στην Πάτρα, χάρη στην εξυπνάδα μιας ηλικιωμένης.

Ο αλλοδαπός τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη λέγοντάς της ότι συγγενικό της πρόσωπο έχει τραυματιστεί σοβαρά , βρίσκεται στο νοσοκομείο και για να έχει καλύτερες υπηρεσίες περίθαλψης θα πρέπει να καταβάλλει 36.000 ευρώ!

Την ώρα εκείνη η ηλικιωμένη βρισκόταν με μία φίλη της και όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος… ήταν καλά υποψιασμένη μιας και δεν τσίμπησε.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι επικοινώνησαν με την Αστυνομία, η οποία με μεθοδευμένες κινήσεις και με σωστές κατευθύνσεις που δόθηκαν στην ηλικιωμένη, έφτασε στα ίχνη του δράστη.

Ο ίδιος μάλιστα παραδέχθηκε ότι λίγες ώρες νωρίτερα είχε εξαπατήσει τηλεφωνικά και με την ίδια μέθοδο (δήθεν τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή συγγενικού προσώπου) άλλη ηλικιωμένη στο Αγρίνιο, καταφέροντας μάλιστα στην περίπτωση αυτή να αποσπάσει περίπου 5.000 ευρώ.

Το ομολόγησε κατόπιν επίμονων ερωτήσεων των αστυνομικών  για το χρηματικό ποσό που βρέθηκε στην κατοχή του  κατά την προσαγωγή του στο αστυνομικό μέγαρο της οδού Ερμού.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ο 35χρονος αλλοδαπός να εμπλέκεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας και όχι μόνο.

You may also like

Comments are closed.