ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγριο επεισόδιο στο Ναυτικό Νοσοκομείο, με μητέρα τραυματία από την τραγωδία στη Λιβύη, με τον Κωνσταντίνο Φλώρο

hardalias floros scaled 1

Θερμό επεισόδιο με μητέρα τραυματία κατά την τραγωδία στη Λιβύη φέρεται να είχε ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος. Μάλιστα το περιστατικό διαδραματίστηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα του τραυματία ζήτησε τον λόγο για τον οποίο στάλθηκαν «τα παιδιά αποστράτευτα στην Λιβύη». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ απάντησε ότι την ίδια ακριβώς διαδικασία θα ακολουθούσε και πάλιεάν του ζητούσαν να ξαναστείλει Έλληνες στρατιώτες σε ανθρωπιστική αποστολή στο εξωτερικό.

«Από το σημείο αυτό και μετά η συζήτηση μεταξύ της μάνας και του αρχηγού εκτροχιάστηκε και βούιξε ο διάδρομος σε ολόκληρη την πτέρυγα του νοσοκομείου» αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα.

Μάλιστα, σημειώνεται παράλληλα ότι από τις αφηγήσεις των τραυματιών «δεν προκύπτει σύγκρουση αλλά ανατίναξη».

Παράλληλα όπως διερωτάται ο ιστότοπος, αναφορικά με τις έρευνες που είναι σε εξέλιξη, γιατί δεν εμφανίζεται στα στρατιωτικά νοσοκομεία εισαγγελέας της τακτικής Δικαιοσύνης για να πάρει καταθέσεις από τους τραυματίες, την ώρα που ήδη ο Α/ΓΕΕΘΑ ήδη συνάντησε τραυματίες στο 401 ΓΣΝΑ, μίλησε μαζί τους και του είπαν τι πραγματικά συνέβη.

You may also like

Comments are closed.

kakokairia evoia ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Εύβοια τα μεγαλύτερα ύψη βροχής, σύμφωνα με το meteo – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν αύριο από την κακοκαιρία Elias

Στην Εύβοια καταγράφηκε σήμερα Τετάρτη (27.9.2023) το μεγαλύτερο ύψος βροχής, κατά τη διάρκεια της επέλασης της κακοκαιρίας Elias, η ...