ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Αιγιάλεια: Εξιχνιάστηκαν 5 κλοπές σε εξοχικές κατοικίες

Facebook
Twitter

Μετά από συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές, που διαπράχθηκαν πριν από περίπου δυο μήνες σε εξοχικές οικίες, στην ευρύτερη περιοχή της Αιγιαλείας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ήδη ταυτοποιηθεί από τις αρχές.

Συγκεκριμένα, ο δράστης, ενεργώντας από κοινού με δυο άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, από την 16/02/2021 έως την 22/02/2021, διέπραξαν πέντε κλοπές σε εξοχικές οικίες σε περιοχές της Αιγιαλείας (εκ των οποίων οι τρεις απόπειρες), κατά τις οποίες αφαίρεσαν έναν καταλύτη από σταθμευμένο όχημα, χαλκοσωλήνες, εργαλεία, τμήμα από λέβητα και άλλα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνάει τα (1.000) ευρώ.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν ενδελεχείς έρευνες από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, οι οποίοι αξιοποιώντας στοιχεία που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο, εξιχνίασαν τις κλοπές και έφτασαν στα ίχνη του δράστη.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του άνδρα, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγιαλείας

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top