Αιγιάλεια: Φίλιας και Ασκούνη στα ”Οινοξένεια” (φωτο)

Facebook
Twitter
21
Στο Φεστιβάλ ‘’Οινοξένεια’’ που συνεχίζει την επιτυχημένη 11χρονη πορεία του, παρέστησαν χθες βράδυ ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ανδρέας Φίλιας  και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής Δυτικής Αχαΐας, κ. Νάντια Ασκούνη.

Παρακολούθησαν την παρουσίαση του προγράμματος ‘’Τα μονοπάτια της Αιγιάλειας’’ από τον Δήμο Αιγιάλειας και την εταιρεία «Paths of Greece» με τη χρήση εφαρμογών εικονικής πραγματικότητας, δοκίμασαν οίνους και συνταγές από προϊόντα της περιοχής, των οποίων την επιμέλεια είχε ο σπουδαίος σεφ, Γιώργος Φελεμέγκας και συνομίλησαν με πλήθος κόσμου.

 

23

22
Στην ίδια εκδήλωση βρέθηκε ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αιγιαλείας, κ. Νίκος Καραΐσκος, η διευθύντρια της ‘’ΑΧΑΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ’’ κ. Ηρώ Τσιμπρή, ο κ. Μάριος Πραπόπουλος από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη ΠΔΕ, η γνωστή εκπαδευτικός και συγγραφέας κ. Σοφία Χριστοπούλου, η οποία μίλησε και για το βιβλίο της Αχαιών Γεύσεις, καθώς κ.α.

Ακολούθησε συναυλία της μοντέρνας μουσικής ακαδημίας Rock School Corfu, που εδρεύει στην Κέρκυρα και έφερε έναν φρέσκο αέρα στα μουσικά δρώμενα της Κέρκυρας.

 

24

26

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top