ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Aιγιάλεια: Ο Δήμος δεν παραδίδει τα κλειδιά της Φυσικοθεραπείας!

aigio fysikotherapeia
Ο Δήμος Αιγιαλείας θα εντείνει τον αγώνα για να παραμείνει στο Αίγιο η Σχολή Φυσικοθεραπείας, με την κορύφωση της συγκεκριμένης προσπάθειας να γίνεται, πλέον, όχι μόνο πολιτικά, αλλά και νομικά.

Αυτή ήταν η κοινή συνισταμένη όλων των τοποθετήσεων που έγιναν στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αιγιαλείας.

Εισηγητής του θέματος στη συνεδρίαση ήταν ο αντιδήμαρχος Αξιοποίησης-Διαχείρισης Δημοτικής Περιουσίας Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος αφού έκανε μια σύντομη αναδρομή στην υπόθεση, ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Θεσμικά ο Δήμος Αιγιαλείας έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του. Η απόφαση για προσφυγή στο ΣτΕ προχωράει. Το ερώτημα είναι τι θα κάνουμε μέχρι να αποφανθεί το ΣτΕ. Θα επιτρέψουμε στον κ. Μπούρα να υλοποιήσει τις απειλές του ότι θα έρθει να πάρει τον εξοπλισμό και να τον πάει στην Πάτρα; Αν θα ήταν στο χέρι μου, εγώ θα άλλαζα τις κλειδαριές και δεν θα τον άφηνα να μπει μέσα. Πέρα από το δίκιο που έχουμε, ούτε από νομικής πλευράς δεν έχουν τηρηθεί όλα τα προβλεπόμενα».

 

You may also like

Comments are closed.