ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Αίγιο: Αναδιάρθρωση προεδρείου στον Εμπορικό μετά τις αποχωρήσεις

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Για την επόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται η συνεδρίαση για την αντικατάσταση των δύο παραιτηθέντων μελών, του Γενικού Γραμματέα και του Ταμία του Εμπορικού Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας που έχει βυθιστεί το τελευταίο διάστημα στην δίνη εσωτερικών αντιπαραθέσεων.

Έχοντας ήδη εδώ και αρκετό καιρό απέναντί του αρκετά μέλη του Δ.Σ. ο πρόεδρος του Συλλόγου Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (φωτογραφία) δέθηκε πρόσφατα και την επίθεση από τους τελούντες ήδη υπό παραίτηση Νικολέτα Χανδόλια (Γενική Γραμματέας)  και Βασίλη Κερκελέ (Ταμίας).

Πριν από λίγες μέρες ο κ. Παπαδόπουλος απέστειλε εξώδικο στους δύο πρώην συνεργάτες τους με το οποίο τους ενημέρωσε ότι στο εξής, για οποιαδήποτε ενέργειά τους, εντός του Συλλόγου θα πρέπει να ενημερώνουν και να λαμβάνουν άδεια.

Αντιδρώντας χθες η Νικολέτα Χανδόλια και ο Βασίλης Κερκελές κατέθεσαν δήλωση ανεξαρτητοποίησης, καταγγέλλοντας λαθροχειρία του ίδιου του προέδρου!

«Αυτή η φαρσοκωμωδία έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνη όχι μόνο για τα συμφέροντα των μελών του Συλλόγου αλλά και των απορρήτων εγγράφων και της περιουσία του» αναφέρουν οι δύο.

Απαντώντας και στο σχετικό εξώδικο του κ. Παπαδόπουλου, εξηγούν ότι, ενώ στο Δ.Σ΄. της 8ης Ιουλίου υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, μέχρι πρόσφατα (27/7/2022) ασκούσαν κανονικά τα απαραίτητα για την λειτουργία του συλλόγου καθήκοντά τους (καθαρογραφή πρακτικών , έλεγχο αλληλογραφίας, πληρωμή λογ/μών ΔΕΚΟ), όπως επιβάλλει το καταστατικό και έως να παραδώσουν στους αντικαταστάτες.

 

«Βιβλία, έγγραφα, κωδικοί ασφαλείας ηλ. υπολογιστή που έχουμε χρεωθεί με την ανάληψη των καθηκόντων μας ήταν όλα εν τάξει. Στις 9:50 όμως της ίδιας μέρας (την προηγούμενη Τετάρτη 27 Ιουλίου) η εγκατεστημένη -με απόφαση του ΔΣ- στα γραφεία κάμερα συλλαμβάνει κίνηση και διακόπτεται η λειτουργία της βιαίως. Αμέσως μετέβην στα γραφεία του συλλόγου διαπιστώνοντας ότι βρίσκονταν ο Πρόεδρος και άλλα δύο τουλάχιστον άτομα εμποδίζοντας  με την βία την είσοδό τους στα γραφεία» καταγγέλλουν οι Νικολέτα Χανδόλια και Βασίλης Κερκελές.

 

«Αλλάχθηκαν αυθαίρετα οι κλειδαριές χωρίς να υπάρχει σχετική απόφαση του Δ.Σ. επικαλούμενος αστείους λόγους χωρίς καμία ενημέρωσή μας απαγορεύοντας την είσοδο και την πρόσβαση στους δύο καθ’ ύλην αρμόδιους και χρεωμένους το περιουσιολόγιο του συλλόγου. Την Γραμματέα και τον Ταμία» υποστηρίζουν και καταγγέλλουν ως «πραξικοπηματική» την ενέργεια του κ. Παπαδόπουλου.

Δηλώνοντας ότι «δεν έχουμε καμία ευθύνη πλέον για οποιαδήποτε απώλεια, παραποίηση εγγράφου η καταστροφή αντικειμένου που βρίσκεται μέσα στα ραφεία του συλλόγου» και «μοναδικός υπεύθυνος από εκείνη την ημέρα είναι ο κ. Παπαδόπουλος».

 

«Παραμένουμε ανεξάρτητα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού συλλόγου  και δηλώνουμε ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα γίνουμε πιόνια οποιουδήποτε κονκλαβίου που έχει σκοπό την χειραγώγηση και απαξίωση του Εμπορικού μας Συλλόγου» καταλήγουν.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαδόπουλος συγκαλεί την συνεδρίαση για την υποκατάστασή τους άμεσα, καλώντας τους «αντιφρονούντες» να καταθέσουν πρόταση μομφής, εφόσον θεωρούν ότι δεν διαθέτει πλέον την πλειοψηφία, ώστε ο Σύλλογος να οδηγηθεί σε εκλογές.

Από την πλευρά τους, αντιπολίτευση και παραιτηθέντες αναμένεται να ανοίξουν άμεσα τα χαρτιά τους σε σχέση με το αν επιθυμούν αλλαγή του προέδρου, χωρίς εκλογές, και για ποιους λόγους…

 

You may also like

Comments are closed.

CA83534A 5EC7 4272 B590 B5A66A047F78 ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανατολική Αιγιάλεια: Σημαντικά έργα βελτιώνουν την πρόσβαση σε όλους τους οικισμούς

Σημαντικές παρεμβάσεις που διευκολύνουν την πρόσβαση και καθιστούν ασφαλέστερες τις μετακινήσεις στην Ανατολική Αιγιάλεια βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από ...