ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Αίγιο: Ελεύθεροι μέχρι τη δίκη τρεις κατηγορούμενοι για υπόθεση ναρκωτικών

Facebook
Twitter

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι ηλικίας 18 και 21 ετών αντίστοιχα, που αντιμετωπίζουν κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες, μεταξύ άλλων συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακίνηση/εμπορία ναρκωτικών, ενώ ο 16χρονος ανήλικος που είναι κατηγορούμενος για την ίδια υπόθεση, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας να μεταβαίνει σε “καβάτζα” απόκρυψης ναρκωτικών στον δρόμο μεταξύ Κουλούρας και Κουνινάς, αφέθηκε επίσης ελεύθερος, με την υποχρέωση να παρουσιάζεται τακτικά στην αρμόδια επιμελήτρια ανηλίκων.

Για την υπόθεση θα οριστεί τακτική δικάσιμος, ενώ σημειώνεται ότι αναζητούνται και άλλα άτομα ως ύποπτα για εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο ανήλικος κατηγορούμενος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ Αιγιαλείας το βράδυ της Δευτέρας, την ώρα που μετέβαινε με κλεμμένο δίκυκλο και στη συνέχεια πεζός σε σημείο «καβάτζα» στον δρόμο μεταξύ Κουλούρας και Κουνινάς.

Ο 16χρονος, σύμφωνα με την αστυνομία, προέβαλλε αντίσταση και τελικά ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι βρήκαν μικροποσότητα ναρκωτικών στην κατοχή του και στη συνέχεια εντόπισαν στην καβάτζα ένα σακίδιο με 880 γραμμάρια κάνναβης, 34 γραμμάρια κοκαΐνης και 182 γραμμάρια άγνωστης λευκής ουσίας.

Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών, κλοπή τροχοφόρου, αντίσταση και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν άλλοι δύο νεαροί άνδρες, ηλικίας 18 και 21 ετών που παρουσιάστηκαν το πρωί της Πέμπτης στο αρμόδιο Πρωτοδικείο Αιγίου για να απολογηθούν. Επίσης, συνελήφθη και η μητέρα του για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top