ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Aίγιο: Κύμα παραιτήσεων στελεχών της ΝΔ εξαιτίας της Φυσικοθεραπείας

aigio fysikotherapeia
Την παραίτησή τους από μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αιγιαλείας υπέβαλλαν -προς τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Αιγιαλείας της ΝΔ κ. Σταθακάρο- τέσσερα γνωστά πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας, αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο στην μεταφορά της έδρας της Σχολής Φυσικοθεραπείας από το Αίγιο στην Πάτρα, ενώ η επιστολή τους κοινοποιείται και στον Πρωθυπουργό και στην Υπουργό Παιδείας κα Κεραμέως.

Πρόκειται για τον πρόεδρο της Κοινότητας Αιγίου κ. Γιώργο Γκιώνη, τον πρόεδρο των εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Αιγιαλείας κ. Φώτη Σωτηρόπουλο, τον πρόεδρο των Αστικών ΚΤΕΛ κ. Χρήστο Κοσσαρά και την κα Χριστίνα Σακκά, που τολμούν να καταθέσουν τις κομματικές τους ταυτότητες προκειμένου να χτυπήσουν «καμπανάκι» προς το κυβερνόν κόμμα, ζητώντας να αλλάξει πολιτική προς όφελος της κοινωνίας της Αιγιάλειας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η είδηση έχει γίνει δεκτή κυρίως με θετικά σχόλια στην τοπική κοινωνία, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που προτρέπουν ανώτερους ιεραρχικά (π.χ. βουλευτές, δημοτικούς συμβούλους) να πράξουν το ίδιο και να καταθέσουν την κομματική τους ταυτότητα, ώστε το μήνυμα να γίνει πιο δυνατό. Πάντως, τη στήριξή του στους τέσσερις παραιτηθέντες έχει ήδη δημοσιοποιήσει ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Φραγκονικολόπουλος, που πρόσκειται στο κυβερνόν κόμμα.

Η επιστολή παραίτησης έχει ως εξής:

parnd1

parnd2

You may also like

Comments are closed.

CA83534A 5EC7 4272 B590 B5A66A047F78 ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανατολική Αιγιάλεια: Σημαντικά έργα βελτιώνουν την πρόσβαση σε όλους τους οικισμούς

Σημαντικές παρεμβάσεις που διευκολύνουν την πρόσβαση και καθιστούν ασφαλέστερες τις μετακινήσεις στην Ανατολική Αιγιάλεια βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από ...