ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αίτημα αποφυλάκισης έχει καταθέσει η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό

mana12xronis kolonos

Αίτημα αποφυλάκισης έχει καταθέσει η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, η οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας.

Η 37χρονη θα επιχειρήσει να αποδομήσει ένα προς ένα τα στοιχεία που δομούν το κατηγορητήριο σε βάρος της και σύμφωνα με το Mega, όσον αφορά τα εμβάσματα αναμένεται να συνεχίσει τον ισχυρισμό ότι η ανήλικη κόρη της της είχε πάρει την κάρτα της.

Σχετικά με τα μηνύματα που γίνονται αναφορές σε χρηματικές δοσοληψίες, η 37χρονη έχει συγκεκριμένες θέσεις.Αρχικά για το ένα μήνυμα θα ισχυριστεί ότι φαίνεται ξεκάθαρα ότι μιλάει για την γιαγιά και υπάρχει και το τηλέφωνο της γιαγιά, οπότε είναι σαφές ότι αναφέρεται σε αυτήν.

Για το άλλο μήνυμα, που η 12χρονη επιβεβαιώνει ότι πήρε τα 50 ευρώ, θα ισχυριστεί ότι πρόκειται για χρήματα που πήρε από την αδελφή της για να βγάλει το εισιτήριο της Λευκάδας, όπου πήγε η 12χρονη το καλοκαίρι για διακοπές.

Το πιο ισχυρό χαρτί της υπερασπιστικής γραμμής της μητέρας της 12χρονης είναι ότι από την αρχή η ανήλικη δεν έχει ενέπλεξε την μητέρα της καθόλου στην υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας, παρόλο που ρωτήθηκε η ανήλικη επανειλημμένα από τις Αρχές.

Η μητέρα του παιδιού παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένοντας, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου επί του αιτήματός της να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση που της επιβλήθηκε με περιοριστικούς όρους.

Μέχρι τότε, με απόφαση της διοίκησης των φυλακών, θα προαυλίζεται μαζί με την Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της.

«Σε τραγική κατάσταση πραγματικά, όχι μόνο η συγκεκριμένη, αλλά και τα παιδιά που είναι στο «Χαμόγελο» και τα δύο ενήλικα παιδιά κι όλη της η οικογένεια. Όλη η οικογένειά της πραγματικά είναι σε σοκ γιατί κανένας δε θεωρεί ότι έχει την παραμικρή εμπλοκή», αναφέρει ο δικηγόρος της 37χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Κοινό σημείο των δύο γυναικών, το γεγονός, όπως επισημαίνουν πηγές των φυλακών στο MEGA, ότι παρά τη βαρύτητα των αδικημάτων που κατηγορούνται ότι διέπραξαν σε βάρος των παιδιών τους, παραμένουν εξαιρετικά ψύχραιμες και δηλώνουν αθώες.

You may also like

Comments are closed.

d29687b6de24367eca378f1fa5dcc588 3699190 1 960x600 1 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ύφεση τα κρούσματα γρίπης! Σημαντική μείωση των εισαγωγών περιστατικών με λοίμωξη του αναπνευστικού

Εικόνα αποκλιμάκωσης των αναπνευστικών λοιμώξεων από εποχικές ιώσεις όπως η γρίπη καταγράφει η τελευταία έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. Οι επισκέψεις ...