ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Αίτημα της Εξεταστικής Επιτροπής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών για να δοθεί ο ιατρικός φάκελος του μηχανοδηγού

tempi

Την κατάθεση αιτημάτων προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών για χορήγηση του φακέλου νοσηλείας του θανόντος μηχανοδηγού και προς την Hellenic Train για το εάν του δόθηκαν αναρρωτικές άδειες το 2017, αποφάσισε η εξεταστική επιτροπή για «τη διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών.

Συγκεκριμένα, η εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη αποφάσισε, μετά από πρόταση του βουλευτής της ΝΔ Ιάσονα Φωτήλα:

1 Η Hellenic Τrain να χορηγήσει βεβαίωση από την οποία να προκύπτει εάν κατά τη διάρκεια του έτους 2017, με συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, χορηγήθηκε στον αποθανόντα μηχανοδηγό Γεώργιο Κουτσούμπα αναρρωτική άδεια και με ποια αιτιολογία,

2-Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγιά η Βοήθεια», να χορηγήσει τον ιατρικό φάκελο νοσηλείας του αποθανόντος στο σιδηροδρομικό ατύχημα των Τεμπών μηχανοδηγού Γεωργίου Κουτσούμπα.

Όπως διευκρίνισε ο βουλευτής της ΝΔ Ν. Βλαχάκος «θέλουμε από το Νοσοκομείο Πατρών το ενημερωτικό εξόδου και το πιστοποιητικό νοσηλείας και συγκεκριμένα το ενημερωτικό σημείωμα σχετικά με τις οδηγίες που έλαβε κατά τη διάρκεια εξόδου ο ασθενής από το νοσοκομείο, την φαρμακευτική του αγωγή και πάνω απ’ όλα τις ημέρες της αναρρωτικής άδειας που έλαβε μετά από το περιστατικό».

Ο πρόεδρος της επιτροπής εξέφρασε τη θλίψη του διότι, πλην της ομάδας της ΝΔ και του βουλευτή του ΚΚΕ Νίκου Καραθανασόπουλου και Φλώρου δεν είχαν παραμείνει έως τη λήξη της 12ωρης συνεδρίασης και οι υπόλοιποι βουλευτές.

«Στα λόγια όλοι θέλουμε να βοηθήσουμε αυτή την υπόθεση. Όταν όμως ολοκληρώνουμε μία διαδικασία και κάποια μέλη έχουν αποχωρήσει, πετώντας λευκή πετσέτα, αυτό δεν τιμά την επιτροπή» είπε ο κ. Μαρκόπουλος.

exetastiki tempi scaled 1

You may also like

Comments are closed.