ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αϊβαλής: Η πανδημία προστέθηκε στην καταστροφική για τον τεχνικό κόσμο οικονομική κρίση

Η τοποθέτησή του στην εκδήλωση κοπής της πίτας του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας.

DSC 2571

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Πολυχώρο Royal η εκδήλωση κοπής της πίτας του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας. Στην ομιλία του ο πρόεδρος Βασίλης Αϊβαλής ανέφερε πως η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μετά από δύο χρόνια λόγω της πανδημίας, υπογραμμίζοντας πως δεν μόνο οι συναθροίσεις και οι εκδηλώσεις αυτά που στερήθηκε λόγω του covid ο κλάδος.

«Μιλάμε για μια πανδημία που ακολούθησε την καταστροφική για τον τεχνικό κόσμο δεκαετή οικονομική κρίση. Μια πανδημία που σχεδόν αδρανοποίησε κάθε οικονομική δραστηριότητα του κλάδου μας.

Μιλάμε όμως και για προβλήματα που δεν σταμάτησαν με την άρση των απαγορεύσεων και την αποδρομή του μεγάλου κύματος της πανδημίας.

Πριν επανέλθουμε στους καθημερινούς μας ρυθμούς… ήρθαν  οι μεγάλες αυξήσεις τιμών να συμπληρώσουν το ήδη βεβαρυμμένο σκηνικό. Αρχικά στα υλικά και μετέπειτα στην ενέργεια.

Με αποτέλεσμα η οικονομική δραστηριότητα στον τεχνικό κόσμο να περιορίζεται σφόδρα για άλλη μια φορά και να βρισκόμαστε ενώπιον νέων προβλημάτων, νέων προκλήσεων. Και σε  τι καταλήγουν όλα αυτά; Στο να έχουμε εμείς  οι μηχανικοί όλο και μικρότερο μερίδιο στην αγορά, στην καθημερινή οικονομία», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αϊβαλής.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

You may also like

JHN 1622 ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Η δημοτική αρχή στην εκδήλωση της Αχαϊκής Πολιτείας για την κλιματική αλλαγή και την διάβρωση των ακτών

Οι Αντιδήμαρχοι Περιβάλλοντος Νίκος Ασπράγκαθος, Πολεοδομικού-Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού Αναστασία Τογιοπούλου και  Παιδείας Τάκης Πετρόπουλος, παραβρέθηκαν εκ ...

Comments are closed.