ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Άκαρπη η προσπάθεια για εμβολιασμό φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Πατρών

EMVOLIO COVID
Απογοητευτικός είναι ο αριθμός των φοιτητών που εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού, χθες στο Ρίο, στο πλαίσιο της δράσης που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Πανεπιστημίου Πατρών, με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ και σε συνεργασία με τον Πρύτανη και Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου, Χρήστο Μπούρα και Μάρκο Μαραγκό.

Πιο συγκεκριμένα είχαν κληθεί 30 φοιτητές και εμβολιάστηκαν έξι. Αν εμφανιστεί ένας ικανοποιητικός αριθμός θα κληθεί η κινητή μονάδα. Είναι σπατάλη να κινητοποιούμε μία κινητή μονάδα για 4-5 εμβολιασμούς. Θα γίνει άλλη μία προσπάθεια τον Νοέμβριο. Το Πανεπιστήμιο συνεχίζει να καλεί τους φοιτητές, χωρίς να υπάρχει αισιοδοξία ότι θα υπάρξει μεγάλη διαφορά.

Ο κ. Καρβέλης δήλωσε: «Είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κατάσταση, αλλά το μοναδικό μας όπλο για την αντιμετώπιση της πανδημίας είναι ο εμβολιασμός και τίποτα άλλο. Ήρθαμε σήμερα εδώ, ώστε βοηθήσουμε στην ενημέρωση για την εμβολιαστική διαδικασία και να προκαλέσουμε το ενδιαφέρον των φοιτητών μας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αφενός μεν, κάναμε μια διαδραστική κουβέντα με τους σπουδαστές του Πανεπιστημίου μας αφετέρου, θέλαμε να περάσουμε το μήνυμα του εμβολιασμού».

You may also like

Comments are closed.